Konu
:
Tavşan Yahnisi
Yalnız Mesajı Göster
Tavşan Yahnisi
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavşan Yahnisi
Tavşan Yahnisi
MALZEMELER
5 Çorba kaşığı tereyağ
1 Çorba kaşığı un
1 Su bardağı et suyu
20 Küçük soğan
1 Su bardağı mantar konservesi
Yeteri kadar tuz, biber
HAZIRLANIŞI
Tavşanın içini boşaltıp derisini yüzünüz, kanının iyice çıkması için yirmi dört saat - bu süre içinde birkaç defa değiştirmek üzere - soğuk suda bırakınız
Sonra kurulayıp parça parça doğrayınız
Tencereye 2 çorba kaşığı tereyağ koyunuz, parçaları içine atınız, kuvvetli ateşte tahta kaşıkla çevirerek biraz pembeleşince, un serpiniz, çevire çevire kızartıp etsuyu ile ıslatınız, tekrar yarım saat çeviriniz
Sonra tereyağında öldürülmüş küçük soğanlarla mantar koyunuz; tuz, biber ekiniz; yarım saat daha pişirip indiriniz
Üzerine salçasını gezdiriniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul