Konu
:
Biberiyeli Tavşan Butları
Yalnız Mesajı Göster
Biberiyeli Tavşan Butları
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Biberiyeli Tavşan Butları
Malzemeler
6 adet tavşan but
4 adet havuç
3 adet domates
4 diş sarımsak
4 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çay bardağı beyaz şarap
2 tatlı kaşığı biberiye yaprakları
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
Sarımsakları soyup dilimleyin
Havuçların uçlarını kesip üzerilerini kazıyarak temizleyin ve rendeleyin
Domatesleri küp doğrayın
Sarımsak, tuz, karabiber, sıvıyağ, biberiye ve şarabı bir kapta malzemeleri birbirine yedirinceye kadar karıştırın
Havuç ve domatesleri ilave edin
Yıkanmış tavşanları dikdörtgen cam kaba yerleştirin
Hazırladığınız sosu üzerini kapatacak şekilde döküp yayın
Tepsiyi önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırının alt rafına yerleştirin
60 dakika pişirin
Arada bir fırının kapağını açıp tavşanları ters çevirin ve yemeğin suyunu kaşıkla alarak tavukların üzerine gezdirin
İyice kızaran tavşanları sosu ile birlikte servis tabağına alın
Sıcak olarak servis yapın
Dilerseniz pilav ile sunabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul