Konu
:
Bıldırcın Göğüsü
Yalnız Mesajı Göster
Bıldırcın Göğüsü
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bıldırcın Göğüsü
Zeytinyağı, dağ kekiği, biberiye, tuz ve karabiber bir kapta karıştırılır
Bıldırcın göğüs etleri 1 gece bu sosta marine edilir
Tavaya biraz zeytinyağı konulup ısıtılır
Bıldırcın göğüs etleri zeytinyağında kızartılır
Zeytinyağı,limon suyu ve balsamik sirke bir kâsede çırpılır
Bıldırcın göğüs etleri, roka yaprakları,güneşte kurutulmuş domates ve çok ince kesilmiş parmesan peyniri parçaları değişimli olarak servis tabağına dizilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul