Konu
:
Başak Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Başak Çorbası
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Başak Çorbası
Başak Çorbası
MALZEMELER
1 çay bardağı aşurelik buğday
5 adet taze fasulye
1 adet havuç
1 adet kabak
1 adet patates
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
4 su bardağı et suyu
Buğdayı geceden ıslatın
Pişireceğiniz zaman bir tencereye alın, üstünü iki parmak geçecek kadar su ekleyin ve yumuşayıncaya kadar pişirin
Et suyunu ilave edin
Fasulyeyi ufak ufak, patates, havuç ve kabağı da küp küp doğrayın
Doğranmış sebzeleri çorbaya ilave edin ve yumuşayıncaya kadar pişirin
Üzerine tereyağında kızdırılmış kırmızı biberle süsleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul