Konu
:
Cipsli Tavuk Rosto
Yalnız Mesajı Göster
Cipsli Tavuk Rosto
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Cipsli Tavuk Rosto
Cipsli Tavuk Rosto
Yarım kg kemiksiz tavuk eti
1 paket patates cipsi
1 çay bardağı konserve bezelye
1 adet yumurta
1 tatlı kaşığı salça
Tuz
Karabiber
Tavuk eti robottan geçirilerek kıyma yapılır
Üzerine ufalanmış cips, yumurta beyazı, bezelye tuz ve karabiber eklenir
2-3 dakika yoğrulur
Silindir şekli verilir
Üzerine yumurta sarısı-salça karışımı sürülür
Önceden ısıtılmış 190 derece fırında yarım saat kadar pişirilir
Fırından çıktıktan 10 dakika sonra 1 parmak eninde dilimlenerek servise sunulur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul