Yalnız Mesajı Göster

Cipsli Tavuk Rosto

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Cipsli Tavuk Rosto



Cipsli Tavuk Rosto

Yarım kg kemiksiz tavuk eti
1 paket patates cipsi
1 çay bardağı konserve bezelye
1 adet yumurta
1 tatlı kaşığı salça
Tuz
Karabiber

Tavuk eti robottan geçirilerek kıyma yapılır Üzerine ufalanmış cips, yumurta beyazı, bezelye tuz ve karabiber eklenir 2-3 dakika yoğrulur Silindir şekli verilir Üzerine yumurta sarısı-salça karışımı sürülür Önceden ısıtılmış 190 derece fırında yarım saat kadar pişirilir Fırından çıktıktan 10 dakika sonra 1 parmak eninde dilimlenerek servise sunulur

Alıntı Yaparak Cevapla