Yalnız Mesajı Göster

Cevizli Tavuk Göğsü

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Cevizli Tavuk Göğsü




Cevizli Tavuk Göğsü

4 tavuk göğüs eti
2 adet domates
2 adet sivri biber
150 gram ceviz içi
5 adet salatalık turşusu
Tuz
Az karabiber
1 bardak yoğurt
Yarım bardak ayçiçek yağı
2 kaşık un
Yarım kaşık salça
100 gram rendelenmiş kaşar

Tavukların kemiklerini ayırıp kuşbaşı doğradıktan sonra yağda kavurun Soğanları da doğrayıp beraber 10 dakika daha kavurun Domatesi, biberi, biraz tuz koyun ve 10 dakika daha kavurun Salatalık turşusunu da doğrayıp içine katıp karıştırın Hepsini bir tepsiye serin Başka bir kapta yoğurt, un, az tuz ve salçayı iyice karıştırın Çekilmiş ceviz içini de ilave ettikten sonra tavukların üstüne serin En üstüne de kaşarı rendeleyip fırına verin Üzeri hafif kızarınca çıkarın Yanında güzel bir kayısı hoşafıyla ve sade pilavla yiyebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla