Konu
:
Taze Fasulyeli Piliç Güveci
Yalnız Mesajı Göster
Taze Fasulyeli Piliç Güveci
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taze Fasulyeli Piliç Güveci
Taze Fasulyeli Piliç Güveci
750 gr
taze fasulye
1 piliç
2 çorba kaşığı yağ
2 orta boy soğan
2 iri domates kuşbaşı doğranacak
2 su bardağı su yada et suyu
Güvecin ya da tencerenin dibi yağlanır, yıkanıp ayıklanmış fasuşlyeler dizilir
Domatesleri fasulyelerin üzerine yayın, soyulmuş soğanları ortadan yararak üzerine yerleştirin
Kendi suyunu çekip sararıncaya kadar 15-20 dakik ağır ateşte pişirin
Başka tencerede yağı eritin, parçalanmış pilici atıp altlarını ve üstlerini ikişer dakika kızartın, suyunu ve tuzunu koyun, bir kere kaynadıktan sonra piliç parçalarını alıp fasulyelerin üzerine yerleştirin
Sonra et suyunu koyup ağır ateşte pişirin
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul