Konu
:
Tavuk Paçası
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Paçası
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Paçası
Tavuk Paçası
MALZEMELER
2 adet yumurta
1 su bardağı un
3 diş sarmısak
1 limon suyu
1/2 fincan sirke
1 adet kemikli tavuk göğsü
3 yemek kaşığı margarin
1/2 su bardağı haşlanmış nohut
Kırmızı toz biber
1 litre tavuk suyu
YAPILIŞI
Kemikli tavuk göğsünü 1 litre su ile haşlayın
Kemik ve derisini ayırıp iri parçalara bölün
Bir kasede yumurtalar, un, dövülmüş sarmısak, limon suyu ve sirkeyi karıştırın
1 yemek kaşığı tereyağa tavuk suyunu katarak beşamel sos kıvamında orta ateşli ocakta karıştırarak pişirin
Akşamdan ıslatıp haşladığınız nohutları ekleyin
1-2 taşım kaynatın ve ateşten alın
Kalan tereyağını kızdırın
Tozbiberi ekleyin
Paçayı servis tabağına alıp üzerine tavuk etlerini serin
Tereyağını gezdirip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul