Konu
:
Fırında kaşarlı tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Fırında kaşarlı tavuk
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fırında kaşarlı tavuk
Fırında kaşarlı tavuk
MALZEMELER
kekik
tuz
2 adet yumurta
4 dilim kaşar peyniri
karabiber
1 su bardağı galete unu
pul biber
az miktarda tereyağı
2 adet derisi alınmış bütün tavuk göğsü
HAZIRLANIŞI
Tavuk göğüslerini ortadan ikiye bölün ve kemik kalmaması için kontrol ediln böldüğünüz parçayı hamburger ekmeği gibi kesip açın parçaları birbirinden ayırmamaya dikkat edin aralarına kaşar peyniri yerleştirip üzerine kekik serpin ve küçük parçalar halinde tereyağı koyun
Yumurtaları çırpın içerisine tuz, karabiber, pul biber ilave edip karıştırın
Hazırladığınız tavukları yumurtaya batırıp galete ununa bulayın
Hafif yağladığınız borcam tepsisine dizin üzerine küçük parçalar halinde tereyağı koyup fırında 20-25 dakika pişirin
Patates püresi ile veya sebzeli pilav ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul