Yalnız Mesajı Göster

Fırında kaşarlı tavuk

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında kaşarlı tavuk



Fırında kaşarlı tavuk




MALZEMELER

kekik

tuz

2 adet yumurta

4 dilim kaşar peyniri

karabiber

1 su bardağı galete unu

pul biber

az miktarda tereyağı2 adet derisi alınmış bütün tavuk göğsüHAZIRLANIŞITavuk göğüslerini ortadan ikiye bölün ve kemik kalmaması için kontrol ediln böldüğünüz parçayı hamburger ekmeği gibi kesip açın parçaları birbirinden ayırmamaya dikkat edin aralarına kaşar peyniri yerleştirip üzerine kekik serpin ve küçük parçalar halinde tereyağı koyun Yumurtaları çırpın içerisine tuz, karabiber, pul biber ilave edip karıştırın Hazırladığınız tavukları yumurtaya batırıp galete ununa bulayın Hafif yağladığınız borcam tepsisine dizin üzerine küçük parçalar halinde tereyağı koyup fırında 20-25 dakika pişirin Patates püresi ile veya sebzeli pilav ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla