Yalnız Mesajı Göster

Sebzeli Kuzu Buğulama nasıl yapılır, Sebzeli Kuzu Buğulama Tarifi

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Kuzu Buğulama nasıl yapılır, Sebzeli Kuzu Buğulama Tarifi



Sebzeli Kuzu Buğulama yapılışı
Sebzeli Kuzu Buğulama malzemleri
Sebzeli Kuzu Buğulama hazırlanışı



Malzemeler
1 kase bezelye
maydanoz/dereotu
125 g margarin
15 kg kuzu eti
1 soğan
3 havuç
3 kabak
2 domates
2 patates
tuz


Sebzeli Kuzu Buğulama Yapılışı
Bir tencereye yağ koyulur ve içine soğanlar doğranarak kavrulur İçine etler de ilave edilerek çevrilir Etler biraz kavrulunca doğranmış havuçlar koyulur Sonra kabukları soyulup doğranmış domatesler ilave edilir Biraz tuz serpilip karıştırılır ve üzerine çıkacak kadar ılık su koyulur Etler pişince diğer sebzeler de ilave edilir ve pişmeye bırakılır


Alıntı Yaparak Cevapla