Konu
:
Sebzeli Kuzu Buğulama nasıl yapılır, Sebzeli Kuzu Buğulama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Kuzu Buğulama nasıl yapılır, Sebzeli Kuzu Buğulama Tarifi
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Kuzu Buğulama nasıl yapılır, Sebzeli Kuzu Buğulama Tarifi
Sebzeli Kuzu Buğulama yapılışı
Sebzeli Kuzu Buğulama malzemleri
Sebzeli Kuzu Buğulama hazırlanışı
Malzemeler
1 kase bezelye
maydanoz/dereotu
125 g margarin
1
5 kg kuzu eti
1 soğan
3 havuç
3 kabak
2 domates
2 patates
tuz
Sebzeli Kuzu Buğulama Yapılışı
Bir tencereye yağ koyulur ve içine soğanlar doğranarak kavrulur
İçine etler de ilave edilerek çevrilir
Etler biraz kavrulunca doğranmış havuçlar koyulur
Sonra kabukları soyulup doğranmış domatesler ilave edilir
Biraz tuz serpilip karıştırılır ve üzerine çıkacak kadar ılık su koyulur
Etler pişince diğer sebzeler de ilave edilir ve pişmeye bırakılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul