Yalnız Mesajı Göster

Cok kolay dogum yaptım

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cok kolay dogum yaptım

Cok kolay dogum yaptım

Basligi okuyan bütün hamislerimizin nasil bir hevesle topige girdigini görür gibiyim

Nasil da ihtiyacimiz var dogum hakkinda cesaret verici iyi seyler duymaya degil mi hatta
hamileligimiz boyunca ihtiyacimiz olan tek sey bu galibagüveninanmakbasar mak

Sevgili AnnelerAnne Adaylari;

LÜTFEN SiZiN DOGUM HiKAYENiZ BASKA ANNE ADAYININ KABUSU OLMASIN!!!!!!!!!

Siz Dogumdan Sonra Bebeginizi kokladiginiz ilk anda MUTLU SON a ulasirken,sizin zorlu hatta zor ötesi dogum hikayeniz baska bir anne adayinin en büyük kabusu oluyor

Dogumla ilgili yapilan bütün arastirmalar gösteriyorki;

DOGUMUN NASIL OLACAGINI ANNENiN DOGUMU NASIL ALGILADIGI BELIRLIYOR
BiLiNCiMiZ,BEYNIMIZ DOGUMU NASIL ALGILARSA BÜTÜN KASLARIMIZA ÖYLE KOMUTLAR GÖNDERIYORDOLAYISIYLA DOGUM O YÜNDE GERCEKLESIYOR

Ağrıların şiddeti kişiden kişiye değişir Doğuma fizik ve moral yönünden iyi hazırlanmış, bilgilendirilmiş Annelerde ağrı algılanması çok az olur Aksine doğumu korku içinde bekleyen, kendine iyi bakmamış, doğum hakkında hiçbir bilgisi olmayan Annelerde ağrı çok şiddetli algılanır

Agri,Sanci diye tanimladigimiz sey rahim kaslarinin kasilmasidirspor yaparken kaslarimizi gerdigimizde,kaslarimizi calistirdigimizda hissettigimiz sey aci midir??sanci midir??kasilma midir?? algilayis seklimiz ne kadar önemli degil mi

Ben inaniyorumki hic bir anne baska bir anne adayinin zor anlar yasamasindan zevk almazayni sekilde hic bir anne adayi da baska bir annenin acilarina kayitsiz kalamaz

Hamileligim boyunca bütün felaket dogum senaryolarini bacaklarim titreyerek okudum,dinledimBana ve bebegime faydasi olmadi,zararlarini tahmin edebilirsiniz

Merak ediyorum acaba dogumlarinin zorlugunu ballandira ballandira anlatan Sevgili Annelere bu sekilde paylasimin ne gibi bir faydasi oldu??

Bizim anlattigimiz zorlu hikayeyi okuyan Anne adayimiz ayni zorlugu belki daha fazlasina sartlanacak,sartlandigi icin zaten zorlanacak,zor bir dogum sonrasi ayni hikayeyi baska anne adaylarina ya da sadece kendi cocuklarina anlatacak,ayni hikaye cocugunun korkusu olacak

ülkemizde vajinusmusun bu kadar yaygin olup,avrupa ülkelerinde tek tük rastlanmasinin hatta rastlanmamasinin sebebinin yine bu felaket tellalligimizin,öcü gibi gösterip korkutmamizin sonucu oldugunu bilmeyecek kadar cahil oldugumuzu düsünmek bile istemiyorum

Lütfen kendimizi kandirmayalimBu sekildeki bir paylasim kimseye fayda getirmezNESILDEN NESILE KORKU SALARBU KÖTÜLÜGÜ YAPMAYA HAKKIMIZ YOK

HADi BiZ KADINLARKULUBU OLARAK BU BILINCE IMZAMIZI ATALIM

BU HAREKETIN TEMELLERINI BIZ ATALIM

DOGRU ALGILAYALIM KOLAY DOGURALIM

SONRA HAKLI KEYFINI SÜRELIM

BASARABiLiRiZ

TESEKKÜRLERasas

Alıntı Yaparak Cevapla