06-26-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Günün Modası: Bebe Yaka
Günün Modası?nda sizlerle buluşmayı çok özledim, zorunlu ayrılığımızdan sonra yeniden Yüksek Topuklar?da olmakharika! Güneşli ve keyifli pazartesiler dileyip, bacak boyunu uzun gösterme tüyoları içeren kombinimize geçmek istiyorum
Yüksek belli, uzun ve bol paçalı pantolonlar;bacak boyunuzu uzun göstermek için için en büyük yardımcınız olacaktır İstediğiniz etkiyi tam anlamıyla yakalamak için pantolon paçasının,ayakkabıları gizleyecek kadar uzun olmasına dikkat etmelisiniz Bu hilenin uygulamalı örneğini iffet karakterini canlandıran Deniz Çakır üzerinde de görmüş olmalısınız?

2012 ilbahar-yaz sezonu cicileri, vitrinlerde yerini almaya başladı Bebe yaka trendi devam ederken; ayakkabı, çanta, kiyafetlerde aplike detayları görülüyor Yani yeniden modada geçmişin, günümüze yansıması var Annemin gençlik kıyafetleriduruyor olsa; yeni sezon alışveriş yapmama gerek kalmazdı
Yine 2012 ilkbahar-yaz modasında, fularda örneğini göreceğiniz üzere yumuşak renkler var Bebe mavisi, tozpembe, uçuk turuncular gibi? İlkbahar sabahlarının hafif esintili rüzgâr hissini yaşatan renkleri, üzerimde taşımak için sabırsızlanıyorum!
|
|
|