Yalnız Mesajı Göster

Türkiyedeki Göller Resimli Anlatım- Türkiyedeki Göllerin İsimleri-Türkiyedeki Gölleri

Eski 06-26-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Türkiyedeki Göller Resimli Anlatım- Türkiyedeki Göllerin İsimleri-Türkiyedeki Gölleri

Hem kaplıcası hem yeşili

Tatilde herkes farklı yerleri tercih eder Eğer kaplıca seçeneğinden yanaysanız, İnegöl'e 27 km uzaklıktaki Oylat Kaplıcaları'nı tercih edebilirsiniz Orman içindeki mekân, size hem yeşilin en güzelini hem de şifalı sularını sunuyor

Ege'nin ikiz kardeşleri
Kaleköy'de Türkiye'nin en son gün batımını yaşamak, Zeytinli'de dibek kahvesi içmek ve Hristo'nun tatlılarını yemek isterseniz Gökçeada'ya yelken açın Rum köylerini tek tek gezin

Erzurum?da bir şelale
Tortum'a 35 km uzaklıktaki şelale, 48 metrelik yüksekliği ile Asya ve Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise üçüncü büyüklükteki şelalesi olarak biliniyor

Dünyanın sörfçüsü burada
Alaçatı, her milletten sörfçünün akın ettiği yerlerin başında geliyor Hem rüzgârıyla yılın tüm zamanlarında sörf yapma imkânı tanıyor hem de doğal güzellikleri, mimarisi ve yetiştirilen doğal ürünleriyle sizi bekliyor

Köyceğiz, tarih ve doğa
Bir liman kenti olarak tarihi 4 bin yıla dayanan şehrin, tercih edebileceğiniz çok farklı özellikleri bulunuyor Örneğin, Sultaniye köyünde termal kaplıcalara gidebilir, Yayla köyü ve Gökçeova'da safari yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla