Yalnız Mesajı Göster

Bizim Kızlar Antrenör Olursa...! : )

Eski 02-03-2007   #1
doctor88

Bizim Kızlar Antrenör Olursa...! : )

--------------------------------------------------------------------------------

*** Her takım maç kaybedebilir! Siz niçin ağlıyorsunuz TATIA hocam?
TATIA27 : Maça ağlayan kim ayol? Geçen hafta aldığım kolyemi düşürmüşüm statta Ona ağlıyorum ben…

BESSRA: Ay hakem bey; tamam maç berabere bitti ama uzatmalara götürmeseniz olmaz mı? Akşama SAWMAN gelecek de eve gidip portakallı kek yapmam lazım

BURCU: Aloo… Başkanım, çarşıda bayram ucuzluğu varmış da, bu sabahki idmanı iptal etsek…

YOSUN-27: Ne demek paramız yetmiyor? O oyuncuyu mutlaka almamız lazım Kredi kartına 12 taksit yapmazlar mı? Yanında da CEVDET’i alın; kadroda çeşit olsun

BURCU: Aloo… Başkanım yine ben Yarınki maçımızı TV veriyor değil mi? Ona göre saçlarımı yaptıracağım da; Türkiye’ye rezil olmayalım sonra! Bir de saçımı sarıya boyatsam bizim formayla uyumlu olur mu dersiniz?

BLUEMOONLIGHT: Ay hakem bey, görmüyor musunuz ne biçim girdi çocuğa? Seni annene şikayet edeyim de gör! Kalk yavrucuğum sen de; ayol nerde kaldı bu sağlıkçılar?

MATE: Ama sayın başkanım, liseden arkadaşımı tribünde görünce dayanamadım işte… Tamam, maçla hiç ilgilenmemiş olabilirim ama bizim sınıftaki ayşe de eşinden boşanmış biliyor muydun?

KAR KELEBEGİ: Şu tesislerin perdelerini değiştirelim artık Şöyle stor perdelerden alsak diyorum…

Alıntı Yaparak Cevapla