Yalnız Mesajı Göster

Zararlı Besinler Nelerdir Kimler Hangi Besinlerden Uzak Durmalılar? Hangi Besinler

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zararlı Besinler Nelerdir Kimler Hangi Besinlerden Uzak Durmalılar? Hangi Besinler



Zararlı Besinler Nelerdir

Kimler Hangi Besinlerden Uzak Durmalılar?

Hangi Besinler Zararlı?



Zararlı Besinler Nelerdir,Zararlı Besinler ve Zararları,Zararlı Besin Maddeleri,Zararlı Beslenme, Hastalık Yapan Besinler, Zararlı Besinler Hakkında Bilgi,Zararlı Yiyecekler

Yapılan araştırmalar sonucunda, bazı besinlerin hastalık yaptığı ve Zararlı besinler grubunda yer aldığı tespit edilmiş

Hepimiz beslenirken, bazı önemli konulara dikkat ediyoruz ama, bazı hastalıklar, bazı besinleri sevmiyor Yani bazı besinler hastalık yapıyor Zararlı besinler hakkında bilgi edinmek istiyorsan, bu yamızı mutlaka okuman gerekir

Zararlı Besinler Nelerdir,Zararlı Besinler ve Zararları,Zararlı Besin Maddeleri,Zararlı Beslenme, Hastalık Yapan Besinler, Zararlı Besinler Hakkında Bilgi

Astım Hastaları; Konserve, turşu, fast food,zeytin,maden suyu gibi besinleri, beslenme alışkanlıklarından çıkarmalılar Yoksa, nefes darlığı sonucu yaşam kaliteleri düşecektir Üstelik, fasfood türü beslenme, astıma yakalanma riskini artırıyor

Migren hastaları; peynir, salam, sosisten;

Gastrit Hastaları ; Kakao, hazır meyve suları

Panik atak Hastaları ;Yeme içme davranışları, panikatakla da yakından ilgiliPanikatak bir kişinin kafein içeren içecekler ve tatlı tüketmesi, migren hastasının peynir, turunçgil, bakla gibi gıdalarla beslenmesi, sağlığı olumsuz yönde etkiliyor Düşen şekeri normale çıkarmak için böbrek üstü bezlerinden hormonlar daha fazla salgılanır Bu hormonlar vücut depolarındaki yağ ve proteinlerden şeker üretmeye çalışır Bu arada kalp çarpıntısı, ağız kuruluğu, terleme, sinirlilik ortaya çıkar Panikli bir kişi, normal olan bu durumu panikatak olarak değerlendirir ve korkuya kapılır Özellikle de tatlı yiyeceklerin panikatağı tetiklediğini söyleyen Gürel, "Glukoz içeren yiyecekler, koyu çay, kahve, kolalı gibi kafein içeren içecekler, aşırı sigara içimi, aşırı yemek yemek, iştah kesici ilaçlar, panikatağı başlatır

Tansiyon Hastaları; Tuz ve tuz içeriği yüksek olan; konserve, turşu, salamura besinler, zeytin, maden suyu gibi besinlerden uzak durmak zorundalar Çünkü, yüksek tansiyon, felç ve kalp krizi riskini önemli oranda artırıyor

Alıntı Yaparak Cevapla