Konu
:
Lida ile Detoks Yöntemi Nedir? Lida ile Detoks Yöntemi hakkında
Yalnız Mesajı Göster
06-24-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Özellikle oburluk ve obezite sorunu olan insanlara Lida ile bu yöntemi tavsiye ederim
Program insanlara hayatlarında bir defa elde edebilecekleri; sağlık sorunlarını ya da önceden var olan sağlık sorunlarının tekrarını önleyecek ve hayat boyu düzgün beslenmeyi öğrenmelerini sağlayacak taze bir başlangıç fırsatı sunmaktadır
Bunlar Dr
Roni’nin kliniğine gidebilenler için birebir doğrudur
Sağlığını geri kazanmak isteyen herkes bence
Lida diyetini
uygulamalıdır
Çoğu zaman sağlığımızı doğal yollardan iyileştirebiliriz
“Doğal” yollar buradaki anahtar noktadır
Bence fazla kilolardan ve hastalıklardan kurtulmak için öncelikle en doğal yaklaşımları kullanmalıyız
“Hızlı tamirler”e, ilaçlara, ya da sağlığımızı kazanmamızı veya sürdürmemizi sağlayan tıbbi girişimlere güvenmek yerine ben kendi bedenimizin iyileşme yetisinin sağlanmasına ve desteklenmesine inanırım
Düzgün beslenme konusunda kendimizi eğiterek ve doğru besinleri Lida kullanırken almanın ne kadar önemli olduğunu öğrenerek, kendimizi hayatımızın sonuna kadar güçlendiririz
Dr
Roni’ nin yaklaşımının fazla kilo ve bununla ilgili sorunlar konusunda doğru yaklaşım olduğuna inanıyorum
Lida bu iş için geliştirilen en etkili üründür
Biz sağlık uzmanları tamamlayıcı ve alternatif yaklaşımlar konusunda ihtiyatlı olsak da, bu konuda açıklık göstermemiz gerektiğine inanıyorum
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul