Yalnız Mesajı Göster

sen bu ülkenin garnitürüsün

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

sen bu ülkenin garnitürüsün

NuRAy* Nickli Üyeden Alıntı

Bi sözler ancak bu kadar çarpıtılabilir seni tebrik ediyorum

Bir kere ''ananıda al git'' cümlesi bir çiftçiye değil bir provakatöre söylenmiş bir sözdür meydanın bunlara kalmış olmasıda çok acı bir durumdurİnsanlar neden yalanların arkasına gizlenip bu tip eleştiriler yapar anlamam

Sn ERDOĞAN;

Başka partiye oy verenler bizim zenginliğimizdir derken kastı şu dur ki farklı düşünceler zenginliktirAynı şeyi Sn ATATÜRK'te düşünmüş olsa gerek ki partileri çoğaltmıştırGarnütür olarak adlandırman sadece senin düşüncendir

Eğer savunduğun kişi Sn BAYKAL'sa artık diyecek tek çift lafım yok çünkü hepimizinde bildiği bişey var ki ATATÜRK öldükten sonra ATATÜRK'ü paralardanda okullardanda kaldırttıran bu partidir savunacak herhangi birşeyi yoktur

Aslında herkese dokunan şey şu Sn ERDOĞANIN ve Sn GÜL'ün eşlerinin türbanlı olması ve büyük bir rahatlıkla eşleriyle medyanın karşısına geçmeleridir

Şunu belirtmem gerekir ki kimsenin din ve vicdan özgürlüğü kimseyi ilgilendirmezzzz

SAYGILARIMLA

yazımı tam olarak anlayamamışsınız galibayukartıdaki yorumlarınız sadece içinizden geçen düşünceler diye düşünüyorum çünkü,yazınızı yazı ile bağlantısız gördümyanlız şuna bir kez daha şahit oldum ki buda baykal düşmanlığı insanlarımızda hat safhalarda ama nedense kimse çıkıpta somut bişeyler yazıp baykal hakkında yorum yapmıyorsomut bileyler yaparsanız daha tatmin edici olacakyazmazsanız yazınız sadece üstünkörü yazılmış bir yazı olarak kalacak

Alıntı Yaparak Cevapla