Konu
:
Dünyanın En Pahalı ve En Yağlı Sığırı - Wagyu
Yalnız Mesajı Göster
Dünyanın En Pahalı ve En Yağlı Sığırı - Wagyu
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dünyanın En Pahalı ve En Yağlı Sığırı - Wagyu
Dünyanın En Pahalı ve En Yağlı Sığırı - Wagyu
Japonya'dan bir yiyecek var listede
Wagyu Japonya'da yetiştirilen çok özel bir cins sığır
ABD'nin bazı kesimlerinde, Avustralya ve Wales'te de üretim çiftlikleri bulunuyor
Wagyu sığırı, etindeki yoğun yağıyla 'fani' sığırlardan ayırt edilebilir
En yağlı Wagyu sığırları Kore dolaylarında yetiştiriliyor
Yarım kilo Wagyu bifteğinin yüzde 90'ı yağ, yüzde 10'u da etten oluşuyor
Tabii Wagyu sığırları öyle kolay yetiştirilmiyor: Yağlı olsunlar diye özel bir diyet uygulanıyor; çiftciler kaslarını yumşatmak için sığırlara masaj yapıyor
Japonya'da Kobe bifteğinin yaklaşık fiyatı 243 milyon TL
ABD'de de bir Wayguburger'in fiyatı 64 milyon TL'den başlıyor
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul