Yalnız Mesajı Göster

Para erkekleri değiştirir mi?

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Para erkekleri değiştirir mi?

Güzel bir yazı ve sondaki özeleştiride çok yerinde olmuşBirgün şahit olduğum bir konuşmada aynen bunun gibiydi,bir cafede 2 bayan 2 erkek oturmuş sohbet ediyorlardıNasıl kişilerle evlenirler onu tartışıyorlardıKızlardan biri,benim için dinine bağlı olsun,beni sevsin,saygılı ve beyefendi olsun,birazda yakışıklı olsun yeeter dediKarşısındaki delikanlı da yetmez yalan söylüyorsun dediKız sinirlenerek Hayırrrrr diye kızgın kızgın baktı Çocuk çok zeki bbir tipti,peki dedi; Ben yakışıklıyım,dinime bağlıyım,ailem kendince iyi sayılır,kötü alışkanlığım yok,saygılıyım ve dürüstüm dedi benimlemi evlenirsin yoksa; Benim yarım kadar yakışıklı,dini vecibeleri bilen ama yapmayan,içki ve sigara kullanan,hava atmayı ve insanlara üstten bakmayı seven,göserişe düşkün ve X5 i olan biriylemi dedi,ama yemin ederek söyle dedi yalan yok dediKız;duraksadı birden ve şey dedi,yani tabi adamı da tanımam lazım filan,çocuk lafı çevirme ben mi o mu dedi,kızın cevabı çok güzeldi;VALLA X5 AĞIR BASIYOR

Efendimiz saverkeklere evleneceği bayana karar verecekleri zaman 3 kıstas vermiştir;

1-güzellik

2-zenginlik ve soyluluk

3-dinine bağlı ve saygılı olmasıAma siz bunlardan dinine bağlı ve saygılı olanı seçinO daha hayırlıdır diye emir buyurmuştur erkeklere

Sanırım burdan anlaşılıyor ölçünün ne olduğu ve ne kadar şaştığı

Alıntı Yaparak Cevapla