Konu
:
Erkeklerin Korkulari..
Yalnız Mesajı Göster
Erkeklerin Korkulari..
06-24-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Erkeklerin Korkulari..
Erkeklerin Korkulari
O çekici yakışıklı ve güçlü
Her kızı peşinden koşturabilecek kadar da başarılı
“Böyle bir erkeğin hayatta korkabileceği ne olabilir ki?” diye düşünebilirsiniz! İnanın öyle çok ki duyduğunuzda çok şaşıracaksınız
Bazı zamanlar kilonuzdan şikayetçi oldunuz mu? Veya eskisi kadar güzel olmadığınızı ve bu nedenle de erkeğinizin başkalarına baktığını düşündünüz mü? Eğer böyle endişeleriniz varsa size güzel bir haberimiz var
En az sizin endişeleriniz kadar erkeğinizin de bazı endişeleri var
Artık o da en az sizin kadar nasıl göründüğüne önem veriyor
Giyimine saçına dikkat ediyor
Kilo alınca üzülüyor kel kalmaktan ise ödü patlıyor
İşte size erkeklerin korktuğu şey…
Para kazanamama korkusu
Her kadın erkeğinin başarılı karakterli ve yakışıklı olmasını ister
Ayrıca erkeklerinin iç güzelliğe de önem vermesine dikkat ederler
Tabii siz de daha az yiyerek 38 bedene ulaşsanız hiç fena olmaz
Burada önemli olan erkeğin kendine hangi konularda ne kadar güvenli olduğunu hissetmek
Özellikle para konularında bazı erkekler her zaman için kadınlardan üstün olmak isterler
Eşlerinin kendilerinden çok para kazanmalarından rahatsızlık duyarlar
Siz de çalışıyorsanız ve ondan çok kazanıyorsanız emin olun bu onu çok fazla rahatsız ediyordur
Hatta bir gün eve çok büyük miktarda bir çekle gelmeniz onun en büyük kabusu olabilir
Ondaki bu korkuyu yenmeniz için size bazı tavsiyelerimiz var
Öncelikle paranın hayatınızda o kadar önemli bir yeri olmadığını ona hissettirin
Onu parasız olsaydı bile çok seveceğinizi sizin için onun karakterinin ön planda olduğunu söyleyin
Reddedilme korkusu
Erkekler çok değişik yaratıklardır
Çoğu erkek sırf reddedilme korkusundan dolayı hoşlandığı kişiye yaklaşamaz
Kendinde eksiklik hisseden erkekler genellikle karşı cinse yaklaşmakta zorlanırlar
Sizinle birlikte olduklarında ise her zaman size ne kadar duygusal ve de istekli olduklarının sinyallerini vermeye çalışırlar
Sizinle ortak noktaları olduğuna inanmanızı sağlarlar
Bu nedenle sizin böyle durumlarda ona yardımcı olmanız gerekir
Eğer siz de ondan hoşlandıysanız bunu ona bir şekilde belli etmelisiniz
En ufak bir jestle ya da sözle ona “Ben de senden hoşlandım yarın çıkabiliriz”in sinyalini verebilirsiniz
Bu şekilde onun kendine olan güvenini yeniden kazandırmış olursunuz
Kel kalma korkusu
Bruce Willis ve Sean Connery birçok kadın tarafından çok seksi ve yakışıklı bulunuyor
İkisinin ortak noktası ise kel olmaları
Doktorlar erkeklerin çoğunun yirmili yaşlardan itibaren saçlarının dökülmesini kaçınılmaz olarak nitelendiriyor
Ayrıca yine araştırmalar erkeklerin kel kalmalarıyla yüksek testesteron seviyeleri arasında bir bağlantı olduğunu da gösteriyor
Etrafınızdaki erkeklere dikkat edin çoğunun kel ya da kel olmak üzere olduğunu görebilirsiniz
Eğer sevgilinizin de böyle bir problemi varsa ona sürekli olarak bu haliyle çok ¤¤¤¤i göründüğünü söyleyin
Fazla kıl korkusu
Tatildesiniz ve birkaç gündür gördüğünüz çok yakışıklı bir erkekle ilk defa plajda karşılaştınız
Ama tişörtünü çıkarttığı anda görüyorsunuz ki o ufak çaplı bir goril
Artık ona takılmaya devam edip etmemek size kalmış
Bazı kadınlar böyle çok kıllı erkeklerden hoşlanırlarken bazıları da nefret eder
Ama erkekler çok kıllı olmaktan pek de hoşnut değiller
Bu durumda sizin onu rahatlatmanız gerekir
Eğer onun bu halinden rahatsız değilseniz onu bu haliyle çok beğendiğinizi ona söyleyin
Eğer rahatsızsanız ona kibarca tüylerden kurtulmanın bazı yolları olduğunu söyleyebilirsiniz
Ailenizle tanışma korkusu
Size göre aileniz sıradan bir şehirde sıradan bir hayat yaşayan sıradan bir çift
Ama erkek arkadaşınıza göre aileniz sizin hakkınızda karar verme yetkisi olan hakim konumunda olan kişilerdir
Bu nedenle ailenizle tanışma konusu her açıldığında sizi bir şekilde atlatırlar
Bir şekilde onu ikna edip ailenizle tanışmak için yola çıktığınızda yapmanız gereken bazı şeyler var
Öncelikle ona ailenizle tanışmak için geldiğine çok mutlu olduğunuzu ve ona olan güveninin daha da arttığını söyleyebilirsiniz
Hatta ailenizden korkuyorsa ona ailenizin eski arkadaşlarınızla da tanıştığını ve onları çok sevdiğini söyleyin
Bağlanma korkusu
Bir erkek için kendi kendini kontrol edebilmesi çok önemlidir
Ve bu oto-kontrolün hayatta mutlu olabilmek için tek anahtar olduğuna inanırlar
Bir erkek tamamıyle aşık olduğunda içinden “Tanrım tüm kontrolümü kaybettim
Güçsüz bir kılıbık oldum” diye düşünür
Duyguları öyle çoşkun olur ki hayatının tek amacı sizi mutlu etmek olur
Sizi kaybetmekten de çok korkar
Böyle durumlarda erkek arkadaşınız size “Sana olan aşkım beni korkutmaya başladı
” gibi sözler söyleyebilir
Sizin cevaplarınız önemlidir
Örneğin ona “Hayatım bu hislerin çok normal
Bana korkularını itiraf ettiğin için çok cesursun” gibi sözler söyleyebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul