06-24-2012
|
#2
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Japon Yemek Kültürü
Sushi Çeşitleri
Saba-Uskumru Ebi-Karides,pirinç Kani Maki-Yengeç,saatalık,pirinç
Shake-Somon balığı,pirinç Tamago Maki-Yumurta,pirinç
Maguro-Tuna,pirinç Avocado Maki-Avokado,pirinç Kappamaki-Salatalık,pirinç
Tamago-Yumurta,pirinç Tekka Maki-Tuna,pirinç Unagi-Yılan balığı
Ikura-Somon balığı yumurtası Saba-Uskumru,pirinç California Roll-Avokado,yengeç,uçan balık yumurtası,salatalık,pirinç
Shake Maki-Somon balığı,pirinç Sesame Roll-Avokado,karides,susam, pirinç
Uramaki-Somon balığı, tuna, pirinç Gari-Zencefil
Ebiten Maki-Kızarmış karides,pirinç Shake Temaki-Somon balığı yosun sarma
Maguro Temaki-Tuna,pirinç yosun sarma Kani Avocado Temaki-Yengeç,yumurta,avokado yosun sarma
|
|
|