06-24-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkekler İçin Renkler!
İhShiT Nickli Üyeden Alıntı
KAHVERENGİ
Orijinal olmaktan yoksun olan insanlar genellikle de bu rengi seven erkeklerdir Anlayış seviyeleri geniş, iyi işleyen beyinleri, izleme güdüleri ise son derece gelişmiştir En belirgin özellikleri sadelik yanlısı olmalarıdır, nefret ettikleri en önemli değer, darbedir Abartılı şeylerden, gösterişten hiç hoşlanmazlar Küçük şeyler onları tatmin edebildiğinden dolayı, büyük para harcamaları yoktur Az harcama, çok tasarruf kazanmaları da onları son derece mutlu eder, cimrilik derecesinde diyebiliriz Hırslı olmaları, alakasızlık, alışkanlıklardan doğabilecek kaosları ortadan kaldırmaktadır Maniler, bütün zorluklar onları asla yıldıramaz
MAVİ
Mavi rengi seven erkekler, kadınlarına nazaran çok daha sakin, daha dengeli olurlar Çalışıp, yaşamlarını kazanmak zorunda olduklarının farkındadırlar Onların iş hayatlarında fırtına estiren duygusal hislere de yer yoktur Mavi rengi seven erkekler iş yaşamlarında duygularına duvar çekerler Yöntemi değil, içlerinin sesini dinleyerek çalışmayı tercih ederler Bu sebepten de yönteme dayanan işlerde başarı gösteremezler, ancak sisteme dayanmayan işlerde hep bir numaradırlar Günlük hayatlarında değişiklikler yaşamak , onlar için olağan bir durumdur Bu sebepten masa başı gibi durağanlık isteyen işler onlara göre değildir, aktive olmuş hallerini oturdukları yerden değil de, hareket halinde iken sergilemek isterler
SİYAH
Siyah renk seven erkekler,düşünce özgürü ve düşünceli olanlardır aynı anda sert kişiliklidirler Yaşamdan zevk almayı bilmezler, şayet böyle bir zevk alma olayı onlar için, günah sayılır, soğuk kalmayı tercih ederler Ancak başkalarının yaşamı söz konusu olduğunda, karışmadan duramazlar, tepede olduklarında herkesin hayatını kontrol etmek gibi bir dürtüleri ortaya çıkar, durmadan öğüt verirler, bunu da iyi niyetle yaparlar ancak, çevreleri bunu asla anlayamaz, bu yüzden de negatiftirler, bu hayat, gelecek hayatların bir hazırlık dönemi niteliğindedir
En çok mavi bana uyuyo ama ben üçünüde seçerdim nan  Benim dolap bunlarla dolu  Özellikle de mavi   
|
|
|