Yalnız Mesajı Göster

Beyaz atlet, çizgili pijama, lastik top…-çizgili pijama

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beyaz atlet, çizgili pijama, lastik top…-çizgili pijama

Cizgili pijama

Aklima hemen dar sokakli, kendi halinde yasayan, komsuluk iliskileri had safhada sirin bir mahalle geliyor Söyle balkondan, balkona gerilmis iplerde dalgalanan camasirlar, caddede top oynayan cocuklar Kösedeki evin basamaklarinda oturmus cekirdek yiyen kizlarida gördünüzmü? Aralarinda, topun pesinde kosmakta olan esmer, yesil gözlü cocugun dedikodularini yaptiklarini bile duyuyorum ben

Camdan "üstünü kirletme" diye cocugunu tehdirkar bir havada azarlayan bir anne

O camdan iceri kafami uzatiyorum destursuz Selam veremiyorum farkedilmemek adina Kösede bir büfe, hemen yaninda bir divan duruyor
Kumasi lime-lime olmus bir koltuk sobanin yaninda Soba ise söyle kuzineli olanlardan Hatta ilk borusu kalorifer seklinde ve citirtisini duyuyorum Sicakligi yüzümü yalarken koltugun önünde önce bir cift terlik, yukariya dogru uzanan cizgili bir pijama, atlet ve acikta kalan yerlerde gözüken killardan sonra evin erkeginin yüzünü görüyorum

Yorgun ama keyifli bir yüz bu Pos biyiklari yer yer sigaradan sararmis, alninda yasamin biraktigi kirisik izleri

Aciliyor dudaklari ve gözüküyor sararmis disleri O yorgun durusa ragmen gayet otoriter bir sesle, "Hanim, nerede kaldi bizim kahveler" dedigini duyuyorum

Az önce camdan cocugunu kontrol eden anne, mutfaktan elinde iki fincanla cikip beyinin yanindaki yere ilisiyor O kadar tatli bir sohbete daliyorlarki, ictikleri buz gibi olmus kahve bile onlarin bu mutlulugunu bozamiyor

Uzattim yine

Aslinda piknigede yollayabilirdim o pijamayi, yada mahallede cikan bir kavgaya acil müdahale icinde gönderebilirdim

Ne farkedecek ki nereye ve ne icin gittigi

Sonucta gitti iste

Alıntı Yaparak Cevapla