Yalnız Mesajı Göster

Vakit Geldi mi Yoksa

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vakit Geldi mi Yoksa

Vakit Geldi mi Yoksa

Gözlerin gözlerime değdi yine dün gece, seni ne kadar çok sevdiğimi söylemek istedim biran ama kelimeler boğazımda düğümlendiBir nefes kadar yakın görünsen de bana, ruhun sanki çok uzaklarda, o uzak diyarlardaydı Yanımda değildin biliyordum, aklın karma karışıktı

Neler neler vermezdim seni geri getirmek için, sabaha kadar uyumaz dua ederdim sevgimiz için Keşke dedim anlatabilseydin bana, dokunabilseydim o an yüreğine gizlice Senin iyi olmanı istiyorum, kendini iyi hissetmeni, mutlu olmanı, seni yaşamayı istiyorum, sonunda üzülecek olan ben olsam da yaşadığım heran buna değer

Senin hayatımdaki yerini kim alabildiki? Sen mutsuz olursan benim mutlu olma şansım ne? Senin beni sevmeni seviyorum, seni seviyorum Biran sarıldın hafifçe, uçup gitti kafamdaki binbir düşünceBir umut görebilseydim gelecek için seninle, sımsıkı sarılır bu umuda ne olur bizi terketme derdim

Ama biliyorum, hissediyorum, çok yakında ya sen gideceksin yine yada bu sevdayı kalbime gömüp, ben gitmek zorunda kalacağım bu sefer Belki de ben gitmeliyim, hayatındaki bir karmaşadan seni kurtarıp, anılarımı rafa kaldırıp, gözyaşlarımı yüreğime akıtıp, sessizce

Alıntı Yaparak Cevapla