06-23-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer
Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer
uzaklardan bir ses bir nefes olamadım senin için yakınında olmak istedim hep yanıbaşında, bir nefes uzağında oldum da ve ben şimdi çok mutluyum
ayrı iki kentin sevgilisiyiz biz seninle ayrı iki kentte birbirini seven, birbirine güvenen bir tamız seninle geldiğin gün bayramımdır geldiğin gün yüzümde güllerin açtığı bahardır mevsim kış olmuş hazana dönmüş hiç farketmez, geldiğin gün, baharımdır
gelsen ne güzel olur sevdiğim şarkımı dinliyorum bu kalabalıklar yordu hep beni kolay kolay yılmam savaşmayı severim bilirsin hep söylediğim gibi, burda da insanların acelesi var hep sigara içiyorlar hep kızıyorlar bir şeylere söyle bana kızmak bu kadar kolay mı?
denizi özledim ben göller yerini tutmuyor, iyot kokmuyor bu şehir, sokakları yosun tutmuş ancak rengi sönük öyle söyleyecek afilli sözlerim yok, olmadılar ki hiç zaten kimselerden de öyle şeyler beklemedim huzuru aradım ve sanırım şimdi en çok huzurun keyfini sürüyorum seninle  
gelsen ne güzel olur şarkımdaki gibi belki üstümüzden kuşalar geçer izleriz onların alaylarını el ele yürürüz orda burda sen bir gelincik kopartıp verirsin gene bana solgundu, keyifsizdi ama kırmızıydı  
gün doğdu buralarda çoktan hava gene soğuk ve ben gene üşüdüm bu sabah ısınmaya çalıştım derinden çekerek nefesimi hızlı adımlarla kovaladım sokakları işte bak günler böylece koşuşturmayla gelip geçmekte bir bir
ayrı iki kentin, iki sevgilisiyiz biz seninle özlemeyi yeniden adlandırıyorum uöakların kuyruğuna, turnalara artık ne bulursan tutun da gel  
sevgimle kal  
|
|
|