Yalnız Mesajı Göster

Acısı ve Tatlısı ile Hayat Güzeldir (Hayat Bir Sahnedir )

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Acısı ve Tatlısı ile Hayat Güzeldir (Hayat Bir Sahnedir )

Herşeye Ramen hayat güzeldir acısı ve tatlısı ile
benimde hayatımda acısı ve tatlısı ile oluylar yaşadım
Hayatımda cok değer verdiğim birini kay bettim o olaydan sonra sağlığım bozuldu hayatın akışını elimde olsa değiştirmek isderdim o an o an dünya bana zindan gibiydi gece ve gündüzün benim icin fark etmez almuştu hayat sanki bana farklı davranıyor gibiydi sanki benden başka acı ceken yok sanıyordum Yaşadığım cok zor süreclerin ardından yaklaşık 1 ay sonra hayatımıza yeni biri katIldı işde dedim ? bu hayatımın tatlısı o hayatımıza o kadar renk katmışdıki bütün gözler onun üstündeydi onun her hareketini gülüşünü ölümsüzleştirmek istiyorduk ailemiz bütün zamanını ona odaklamışdı sanki böyle güzel bir bebek olmazdı diyorduk azda olsa bize bir nebze acımızı unuturmuşdu işde hayatımız Böyle değişkenliklerle dolu birini kaybederiz birini kazanırız oysa şimdi biliyorumki bunlar benim sınavlarım dedim ruhumu bir parca olgunlaştırıyordu Gelelim arkadaş cevreme ?
acısı ve tatlısı oldu arkadaş cevremde acısını tatmasam tatlı olan arkadaşımın değerini anlamazdım bunları gördükce yaşatıkca ben şu şekilde acıklıyayım benim hayatımı
elinizde bir defter var ilk sayfasını acdığınız zaman bembeyazdır yazdıkca kararlınır hele gereksiz yazdıkca beyazlığı gözükmez olur ama ? ben o Deferi fazla kararlamam hep beyaz tutmaya calışıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla