Konu
:
Seni Sevmistim..
Yalnız Mesajı Göster
Seni Sevmistim..
06-23-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Seni Sevmistim..
Seni Sevmistim
Sene 2008 , Turkiyeye yaz tatiline gitmistim
O sene benim kuzenimin dugunu oluyordu
Ben ve Kardesimi Kuafore cagirmislardi kuzenlerim
Gittik kuafore saclarimiz yapilmis saatler sonra ve babami aramistik bizi kuaforden almasi icin
Aldi ve Hazirlandik ve aile fotografi cekinmek icin studyaya gitmistik
Resim cekindik ve ciktik erkek evine gidiyorduk ve konvoyla berber kiz alacaktik
Giderken erkek evine o evlenen kuzenimin haniminin kardesi arabasiyla hizli bir sekilde bizi solladi
Babam cuc cuckladi iste buda gelinin kardesi yeni askerden gelmis diyerekten
Dugun oldu ve guzel gecti
Ingiltereye gelmistik ardindan 3ay gemeden
Benim o asik oldugum insane beni facebookta ekledi ve bende Kabul ettim
Facebookta bir durtme uygulamasi var
O beni durttu ben pek facebook hastasi degildim o aralar internetmizi yeni almistik pek bi fikrim yoktu… Durtmede onun ismini gorunce bende durttum
Bir gun profiline girip baktim ve bakarken resimlere girdim ve resimde kuzeniyle veya arkadasi bilmiyorum resimi vardi onun altina aaa bu ‘S
Yengemin kardesi deilmi yazdim’ oda girince ‘evet s
yengenin kardesi’ yazmis ama ben yengemin kardesi oldugundan farkinda bile degildim
Sonra o beni durttu 4 gun sonra beni o sonra beni bende onu 5 gun sonra
Gunler Gunleri kovalarken bana en sonunda mail attti durutuyorum durtmuyorsun diye
Sonra biz konusmaya basladik facebookta sonra e-mail adresini aldim msnde de konusmaya basladik
Ilk once ona asik bile deildim onu bosver gicik kapiyordum nerdeyse
Bana cikma teklifi etti bende Kabul ettim o aralar kimseyle cikmadigim icin
Aksamlari isten gelince konusuyorduk ne guzel
Sonra bir gun amcasi olmus benim haberim yoktu ne msneye geliyordu ne telefona cevap veriyordu
Bir gun mesaj gonderdim ve ayrilmak istiyorum dedim… Ayrildik ve hala arkadastik 2 sene sonra ingiltereye dil kursuna gelmis 6 aylina veya daha cok bilmiyorum duydum geldigini
Bir gun msneyi actim msndeymis
Konustum selam nasilsin iyimisin vs
Cikmadan once numarasini istedim ve aldim
10 kere mesaj attim ingilteredeken okadar
Yaz oldu Turkiyeye gitme vaktim geldi
Bizim ev 3 dk bile deil hemen nerdeyse yan yana
Bir gun kardesimle carsiya cikmistik ve carsidaydik eve gidiyorduk carsidan ama karsiya gecemiz yolun tam ortasinda trafik lambasi vardi ve kirmizidaydi
Mustafada tam ilk siradaydi bana bakti dalginlikla sonra tekrardan baktim oda fark etti beni ben o an bittim…
Ertesi gun ekmek almaya giderken aksam 7 filan onlarin evinin onunden gectim ekmek aldim eve gidiyordum tam eve gelmis duruyormus arabanin icinde bir gordum
Ama gitmeden once dua ediyorum insallah gormem Insallah die
Hani aksine dua edersinizde gorursunuz yha oyle oldu benimkide
Insallah gorerim deseydim belki denk bile gelmezdik… Insan ilk anda asik olur yha oyle oldu bana
Kalbim o gunden sonra kut kut atiyordu gorurmuyum diye… Hemen telefonumda girdim facebooka ekledim onu cunku benim facebook’um Turkiyeye gitmeden once hak edilmis ve yeni acmak zorundaydim onuda eklemesim
Ekledim ve bana facebooktan mail atti ‘ hayirdir hem siliyorsun hemde ekliyorsun die’ Bende boyle boyle oldu’ dedim ve maili gonderdim
‘ hmm tamam’ veya oyle bir mail gondermisti hatirlayamiyorum
Ama sonraki mail’de numarasini istedim
Verdi ara sira mesaj atiyordum ara sira mesajin yaniti gonderiyordu bazende gondermiyordu
Kuzenimin kardesinin dugunu vardi iste onun buyunun karsinin kardesi oldugu icin onlarda geleceklerdi ama bu beyefendi calasacagi icin gelmiyecekti
Bende hadi gelsene gelsene dedim ve gelmiss
Onu gordum annesigilin yaninda gelincede mesaj atmis iste geldim disardayim die
Tabikide annemgilden telefonu habersiz kullandigim icin bakamiyordum fazla telefona ama lavoba bahanesiyle gidip bakiyordum gittim baktim ve seni goremiyorum dedi iceriye geldi
Gordum ustunde beyaz gomlek altinda siyah pantolon veya gri ve onu gordugum zaman kalbim kut kut atiyordu
Kuzenlerim o tarafta oturdugu icin bende o bahaneyle onlarin yanina gidiyordum gormek icin uzaktanda olsa ve goruyordum
Oluyordum o anlar
Bir zamanlar gicik kaptigim kisi simdi gereginden fazla asik olmustum
Uzucuydu cunku o beni sevmiyordu
Bunu bile bile bende bir umut vardi belki oda sever diye
Ama Ingiltereye geldikten sonra okadar mesaj okadar seyler yazdim tik yok
Asik oldugum kisi beni sadece arkadas olarak seviyordu neyse bir gun sever dedim ama olmayacak herhalde
Ilerde belki sever, suan 19 yasindayim ve bekliyorum
Beni istemeye ve Bakmaya gelenler oluyor ama ben istemiyorum
19 yasindayim ama gereginden fazla olgun hayattan tecrubelerimle seni butun kalbimle sevecem ve sevmeyede devam edecegim
Senden umudumu kaybetmeyecegim Mustafam
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul