06-23-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ama Küçük Kalbim Dayanamadı, Durdu Anne
Ama Küçük Kalbim Dayanamadı
Durdu Anne

Sus anne  Korkularımı yenmem için onlarla yüzleşmemi bekleme benden Bırak ben elimde bebeğim,salıncağımda sallanayım  Dizlerim hala onun peşinde koşmalarımdan kanıyor Bırak,onun adım attığı sokaklara bakıp ağlamayayım 
Bakmak için değil,görmek için bakın Burdayım işte,büyümüş qözüyle bakmayın bana Öyle olsaydı 'Seni seviyorum'masallarını dinleyip sevgiye ihtiyacı olan bir çocuk misali uykuya dalmazdım 
Beni zorla oraya götürmeye çalışma anne  Yine atlayıp boğulamam onun deniz gözlerinde  Dayanamam O'nu sevdiğiyle görmeye Yıkılıp kalırım orda  Kaldıramazsınız anne 
Haklısın  Büyümüşüm anne  Aşık olmuş küçük kızın  Sol yanımda acı sızım  Sende gördün  Küçükken ölüm aklıma gelince ağladığım gibi O'nu görmemek için hıçkıra hıçkıra ağladım  Lütfen beni yine ağlatmayın anne 
Eğer O'nu görürsen tebessüm etme anne  Kalbim qibi donuk olsun yüzün  Beni sorarsada 'En iyi arkadaşını sobeleme oyununda unutmuşsun,saklandığı karanlık kuytudan çıkmıyor Artık hep sana sırtı dönük olucak!'dersin  Başka bişey deme anne  O benim kumdan kalemi öfkesiyle yıktığını bilmesin 
Bugün tıp oynamayı öğrendik anne  Çok basitmiş  Ve ben O'na sonsuza dek tıp diyorum Kulağı değil,gururu duysun anne 
Bana acırcasına baktılar O bana bağırdığında farketmemişim; pembe kurdelem uçup gtmiş rüzgarında  Söylesene anne: Hiç vicdan yokmu O'nda?
Bakma öyle anne Numara yapmıyorum,gözlerimden akan gözyaşının ta kendisi  Siz beni O'nun için ağlarken hiç qörmemiştiniz  Ne yaşadıysam kendim yaşadım anne  Dokunmayın,yine kendim silerim gözyaşımı 
Kalbimin üstüne elini koy O'nun Yokluğundan beri hiç çıkacak gibi atmadı anne  O masalı okuma  Yalandan gülümsemiştim anne 
Gidiyomusunuz?Tamam,gidin Ben denizlere damlatacağım gözyaşımı Ellerimle toplayıp ayaklarıma batan gurur kırıntılarını çöpe atacağım  Siz diyosunuz:Büyümüşüm  Artık aşık olmayacağım  Ama küçük kalbim dayanamadı  Durdu anne  
|
|
|