Yalnız Mesajı Göster

Yasağım,doğrum,yanlışım,yaşayamadığımsı n

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Üyeler Görebilir ]

Sol üst köşede hasretindir sızlayanBeni benden alan,yakan,yıkan,yokedenDuydunmu bu sana yazdığım satırlarda güzel bir cümle?
Yok işte bana ne verdin kiFazlasını beklemeBir yürek nasıl dayanır yaşarken ölmeyeSöylemedimmi
Ben seni seviyorum,ölürüm yoluna gitme diyeDuymadınmı yüreğimin sessizden haykırışLarını
Hani o kimse duymasın diye gizlice sayıkladığıKimSe görmesin diye yanına yaklaşamadığıKaçıyorum kaçmaktan
YoruLdum artıkKaç kaçış daha var bu yolda?Söylemedin banaSevmek hani günah olamazdıRuhum kirlendi aşkınla
Yapmıcaktın kader bunu banaBeni kaçışlara mahkum etmicektin!Bende yaşamalıydım hayatımın en güzel baharını
Herkes gülüp eğlenirken,sızıp kalmamalıydım köşelerdeAğlarken gelen gülümseme olmamalıydı yüzümde
Beni yolumdan alıkoymalıydn gitme,Biterim diyeHakkım değilmiş sanki bu sevdaYada ben hakkımı kaybetmişim bu yolda
Senin uğrunda gömdüğüm her aşk kan ağlıyor bağrımdaBunu yapmcaktın bana!

Üyeler Görebilir ]

Gömdükçe gömüldü dahada dibe sevdaKorktum biri bakarda görür seni yaSakladım sakladıkça gücüm kalmadıkça
Ben yol yordam bilmem kaybettim kendimiHasret vurur yüzüme,saklayamam içim dışım bir yaTutamam içimde haykırılasıdır bu sevda
Yol aldım gidiyorum kahverengi gözlerindenİçine akmayı dilerken,okyanus oluyor bana bu ege
Batırıyorum gemilerini içimdeVerdiğin umutları bir bir asıyorum güneşeKurumuyor,kurutmuyor ayaz var heryerde
Yasak mevsimimKoparamam benim değil bu meyvelerAşk açtırdı dallarında ama uzanamıyorum,yasaklar bana
Yasak mevsimimYaşayamam ben bu aydaYaşayamam ben bu aşktaKopkoyu mavileri tutamam avuçlarımlaHerbirisi kaybolur gider yanlızlığımda
Yasak mevsimimDonduruyorsun kalbimiÜşütüyorsun ellerimiDuramam sende daha fazla
Kaç kaçabildiğin kadar kaçmaktanEn ötesi yüreğimdir aşkınınDur durabildiğin kadar karşımda,seyredilebilir güzelliğini bırak bende
Yüreğimi acıt istediğin kadarBilmem doyururmu seni bu döktüğüm yaşlarGönlüm susarmı artık,yoksa yenidenmi başlar
Neden diye sorma sende arıyorum hatayıSuçu yükleyecek birşeyler olmalı

Üyeler Görebilir ]

Hiç bir günah tek başına işlenmez,savunma bana aşkı
Sana ben içimde aşklar büyüttüm,sana ben gönlümde sözler büyüttümOnlar kocaman olup aştı beni
Onlar bitmedikçe bitirdi beni
Hayır sakın benide haklı görmeBen haksızlığa hazırım seninleTa kendisiyim haksızlığınSen yinede hor görme o bir türlü inanmadığını söylediğin aşkı
Anlamsız gelir sana bilirimHer gördüğün güzel,güzeldir gözlerindeBilemezsin değilmi o sözler neler getirir gönlüme?
Sen aşık ettin beni kendineBu aşkı yaşayamayacağımızı bilsende
SavunmasızdımAçıktı kapılarımSorgusuz sualsiz girdin içime
Şimdi kessemde bir damla sen akmaz içimdenBüsbütün oldum seninle

Üyeler Görebilir ]

Tüm bunlara rağmen sevdamsın
Yasak mevsimim yaşanılmazımsın
Hakkımsın ama haksızsın

Alıntı Yaparak Cevapla