06-23-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yasağım,doğrum,yanlışım,yaşayamadığımsı n
Üyeler Görebilir ]
Sol üst köşede hasretindir sızlayan Beni benden alan,yakan,yıkan,yokeden Duydunmu bu sana yazdığım satırlarda güzel bir cümle ?
Yok işte bana ne verdin ki Fazlasını bekleme Bir yürek nasıl dayanır yaşarken ölmeye Söylemedimmi 
Ben seni seviyorum,ölürüm yoluna gitme diye Duymadınmı yüreğimin sessizden haykırışLarını 
Hani o kimse duymasın diye gizlice sayıkladığı KimSe görmesin diye yanına yaklaşamadığı Kaçıyorum kaçmaktan 
YoruLdum artık Kaç kaçış daha var bu yolda ?Söylemedin bana Sevmek hani günah olamazdı Ruhum kirlendi aşkınla 
Yapmıcaktın kader bunu bana Beni kaçışlara mahkum etmicektin !Bende yaşamalıydım hayatımın en güzel baharını 
Herkes gülüp eğlenirken,sızıp kalmamalıydım köşelerde Ağlarken gelen gülümseme olmamalıydı yüzümde 
Beni yolumdan alıkoymalıydn gitme,Biterim diye Hakkım değilmiş sanki bu sevda Yada ben hakkımı kaybetmişim bu yolda 
Senin uğrunda gömdüğüm her aşk kan ağlıyor bağrımda Bunu yapmcaktın bana !
Üyeler Görebilir ]
Gömdükçe gömüldü dahada dibe sevda Korktum biri bakarda görür seni ya Sakladım sakladıkça gücüm kalmadıkça 
Ben yol yordam bilmem kaybettim kendimi Hasret vurur yüzüme,saklayamam içim dışım bir ya Tutamam içimde haykırılasıdır bu sevda
Yol aldım gidiyorum kahverengi gözlerinden İçine akmayı dilerken,okyanus oluyor bana bu ege 
Batırıyorum gemilerini içimde Verdiğin umutları bir bir asıyorum güneşe Kurumuyor,kurutmuyor ayaz var heryerde 
Yasak mevsimim Koparamam benim değil bu meyveler Aşk açtırdı dallarında ama uzanamıyorum,yasaklar bana  
Yasak mevsimim Yaşayamam ben bu ayda Yaşayamam ben bu aşkta Kopkoyu mavileri tutamam avuçlarımla Herbirisi kaybolur gider yanlızlığımda 
Yasak mevsimim  Donduruyorsun kalbimi Üşütüyorsun ellerimi Duramam sende daha fazla 
Kaç kaçabildiğin kadar kaçmaktan En ötesi yüreğimdir aşkının Dur durabildiğin kadar karşımda,seyredilebilir güzelliğini bırak bende
Yüreğimi acıt istediğin kadar Bilmem doyururmu seni bu döktüğüm yaşlar Gönlüm susarmı artık,yoksa yenidenmi başlar 
Neden diye sorma sende arıyorum hatayı Suçu yükleyecek birşeyler olmalı 
Üyeler Görebilir ]
Hiç bir günah tek başına işlenmez,savunma bana aşkı 
Sana ben içimde aşklar büyüttüm,sana ben gönlümde sözler büyüttüm  Onlar kocaman olup aştı beni 
Onlar bitmedikçe bitirdi beni 
Hayır sakın benide haklı görme Ben haksızlığa hazırım seninle Ta kendisiyim haksızlığın Sen yinede hor görme o bir türlü inanmadığını söylediğin aşkı 
Anlamsız gelir sana bilirim Her gördüğün güzel,güzeldir gözlerinde Bilemezsin değilmi o sözler neler getirir gönlüme ?
Sen aşık ettin beni kendine Bu aşkı yaşayamayacağımızı bilsende 
Savunmasızdım Açıktı kapılarım Sorgusuz sualsiz girdin içime 
Şimdi kessemde bir damla sen akmaz içimden Büsbütün oldum seninle 
Üyeler Görebilir ]
Yasağım,doğrum,yanlışım,yaşayamadığımsı n  
Tüm bunlara rağmen sevdamsın  
Yasak mevsimim yaşanılmazımsın  
Hakkımsın ama haksızsın  
|
|
|
|