06-23-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beni Hiç Affetme Olurmu ?

Beni Hiç Affetme Olurmu ?
Aşkım  hadi seni bekliyorumm " , "Günaydın bitanem" , "Sen üzülme bebeğim,ben hallederim  " ve daha bir sürü $ey    
O kadar yapmacik geliyor ki  Biliyorum senin suçun degil,benim hatam,benim ayıbım ama işte olmuyo,yakıştıramıyorum sevgi sözcüklerini O'ndan başkasından duymayı 
Ve sonra beceremiyorum elini tutmayı!!
Dönüp dolaşıp aynı yere geldiğimizi söyleyeceksin şimdi,bir daireye hapsolmuş gibi    Ama elimde değil,uzaklaşamıyorum bu daireden   Gidersem eğer yokolacakmış gibi hayat,bir daha nefes alamazmışım gibi 
En çok "Neden? " demenden korkuyorum   Kararlı olsam da ellerini uzattığını görünce Utanıyorum kendimden,başımı eğmek yetmiyor böyle zamanda  
Hani yemeğini tencereye boşaltıp dışarı kaçarken yakalanırsın da "Yaaa annee yaa" der,anlamasını beklersin
Dışarıda arkadaşların bekliyordur Ağlarsın
Ağlasam anlar mısın?
Daha yolun başındayken  Mutlu olma fırsatın varken,benden ayrılıp 
Bana ne kadar kızdığını biliyorum,seninle oynadığımı düşündüğünü Ama Eğer herşey farklı olsaydı Çookkk çookk farklı olsaydı!
Sen beni tanıyorsun,anlamalısın bazı şeylerin zorla olmadığını Yani düşünsene kaça bölündüm,kaç hayatta yaşamaya çalışıyorum,yaşatmaya çalışıyorum birşeyleri
Nedenlerim yok Bu yaptığıma bir karşılık olamaz ya da 
Git çocuklara anlat bu hikayeleri dersin,dinlemek istemezsin Ben de bildiğimden cesaret edemem dahasına 
Keşke herşey farklı olsaydı
Bana sesimi yükseltmeyi öğretmeseydin hayata karşı,"Sevdiklerin için  " demeseydin,affetmeseydin, kapasaydın kapılarını 
Ya da teslim olmasaydın hemen yalanlarıma,pişman olurdum ama bu kadar değil
Şimdi günah çıkarır gibi yazıyorum olanları,ne benim sana anlatmaya yüzüm var ne de senin bunları dinleyecek gücün Keşke bu yarayı gönlüne benden almasaydın Keşke hiç almasaydın 
Yalancının mumu yatsıya kadar  Beni hiç affetme,olur mu?
Hiçbir sözümü dinleme daha,duymak isteme yalanlarımı Yüzüme bakma,benimle konuşma 
Sevme de!
Beni hiç affetme,olur mu?

|
|
|
|