Yalnız Mesajı Göster

Justin Timberlake- Justin Timberlake hayati, kimdir, biyografisi

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Justin Timberlake- Justin Timberlake hayati, kimdir, biyografisi

Kendini Kanıtlamış Süperstar: Justin Timberlake

Son single’ı Sexyback ile listelere hızlı bir giriş yapan Justin Timberlake, yeni albümü FutureSex/Lovesounds ile hayranlarının gönlünü yeniden fethetmeye hazırlanıyor
Elektronik sound’lar içeren hareketli parçası “SexyBack” ile geçtiğimiz haftalarda müzik piyasalarına hızlı bir giriş yapan Justin Timberlake, “yepyeni bir şeyler denemek istedim” diyerek ortaya koyduğu yeni albümü FutureSex/LoveSounds ile yine ortalığı kasıp kavurmaya niyetli görünüyor
Justin Timberlake daha önce de aynısı yapmış, *Nsync ile başlayan müzik kariyerinde “Gone”, “Bye Bye Bye”, “It’s gonna be me”, “Girlfriend” gibi başarılı parçalarla gönlümüzü fethederek, ilk solo albümü Justified’da yer alan “Cry Me a River”, “Like I love You”, “Rock Your Body” ile yeteneğini bizlere bir kez daha kanıtlamıştı
“niyetimin yepyeni bir tarz yaratmak olduğunu söyleyemem, sadece duymak istediklerimi yazdım ve geçmişten esinlendim”
Memphis doğumlu 25 yaşındaki genç yetenek Justin Timberlake – nam-ı diğer JT - müzik konusunda oldukça donanımlı Dünyada 7 milyon satan ilk solo albümü Justified’ı çıkardıktan sonra başarısını iki Grammy ödülü ile pekiştiren Justin, “niyetimin yepyeni bir tarz yaratmak olduğunu söyleyemem, sadece duymak istediklerimi yazdım ve geçmişten esinlendim” diyerek 4 yıl aradan sonra hayranlarının karşısına bomba gibi bir albümle çıkıyor FutureSex / LoveSounds albümünün çıkış parçası hakkındaki yorumu ise çarpıcı: “SexyBack, James Brown’un Sex Machine’inin Bowie ve David Byrne tarafından uyarlanmış hali gibi, aklıma gelen tek tanım bu”
Yapımını Timbaland, william, Rick Rubin ve Justin Timberlake’in kendisinin üstlendiği albümde Snoop Dogg, TI ve Nelly Furtado ile düetler de bulunuyor Justin Timberlake başarılı bir şarkı sözü yazarı olarak yine yeteneğini sergilemiş Ortaya çıkan sonuç: “yetişkin” bir Justin’den seksi bir albüm

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla