Yalnız Mesajı Göster

safiye aydoğan kimdir-safiye aydoğan hayatı,biyografisi

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

safiye aydoğan

11031980 İstanbul doğumlu Malatya kökenliyimMüziğe profesyonel olarak 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Türk Devlet Konservatuarı Türk Müziği Nazariyatı Bölümüne girdikten sonra başladımO sıralar çeşitli sanatçıların vokalistliğini yapıyordumBunlardan birkaç tanesi Ümit Sayın,Atilla Taş,Hilal Cebeci,Ebru Yaşar,Berdan Mardini olmak üzere vokal geçmişimi sonlandırdımYaklaşık 10 yıldır sahne çalışmalarım varGenellikle Açık Hava Konserleri ve Türkiye Genelindeki Büyük Otellerin Balo,roof bar salonlarında sahne alıyorum

İlk olarak 1999 yılında albüm çalışmasına başladım fakat çıkmadı
Ardından 2003 yılında finansmanı bana ait olmak üzere burdan ulaştığınız mp3 lerim içinde ,şarkıların söz ve beste ortaklığına imza atan sevgili dostum Murat Güneş(vazgeçilmez şarkıların imzasına sahip,senden çocuğum olsun,Erkeklerde ağlar vs )ortaklığıyla ve sevgili Aysel Gürelinde katkılarıyla VE ümit Sayın ayrıcalığıyla 2004 yılında albümüm tamamlandıFakat bu albümünde çıkamaması nedeniyle bugün burdan sizlere ulaşmaktayımAyrıca Garo Mafyan ve Galip Kayhanla albüm çalışmalarım devam ederken Şuan Galip Kayhan prodüktörlüğüyle Selim Çaldıran Müziğin SanatçısıyımÖnümüzdeki günlerde yepyeni bir albümle sizlerle olacağımTeşekkürler Sağlıcakla Kalın

Meslek: şarkıcı

Alıntı Yaparak Cevapla