06-23-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alos
Canımız Kardeşimiz alos'un asıl adı Alaattindir Alos 1983 yılında niğdede doğmuş ve hayatını niğdede sürdürmektedir Şimdi ailesiyle beraber yaşamaktadır 2 kardesi 1 ablası vardır
Alos ilkokulu Niğdede okumuş ve okulu sonuncu olmadan bitirmiştir Liseyi ise niğdenin Bor ilçesinde okumuş ve başarıyla bitirmiştir Öss'ye girip ilk girişte kazanmıştır ve niğde üniversitesi muhasebe bölümünü kazanmaya hak kazanmıştır üniversiteyide bitirince özel bir şirkette muhasebeci çalışmaya başlamıştır
Alos hep calışıp hem okumayı başaran çalışkan ve nadir bir insandır hem muhasebecilik yaparken hemde anadolu üniversitesi işletme bölümü 4 sınıf öğrencisidir yani anlıycağınız alos öğrenmeyi ve okulu çok seviyor yani bıraksalar 10 üniversite birirecek
Alosun hobiler bağlama çalmak,futbol,basketbol, bilardo ve baktabul Alos futbolu cok sever her hafta bir halı sahaya cıkmazsa yapamaz her maçta en az 4 gol atar Çok hızlı ve teknik bir oyuncudur takımının yıldızıdır basketboldada fena değildir hele o smaçları yokmu le bron james halt etmiş alos bilardoda da tabiki başarılıdır hatta bir rivayete göre semih saygınere toz yutturmuştur Geldik alosun en sevdiği seye bağlama çalıp şarkı söylemek o bülbül sesiyle hepimizi kendinden geçire süper besteleriyle ajdara rakip olmuştur reytingleri alt üst eden almanyada,ingilterede ve hatta amerikadaki top 10 ları birbirine katan şarkılar yapmıştır bunların en önemlisi "yar" bestesidir BUYRUN SİZE ALOSTAN -YAR
NASIL SÜPER DEĞİLMİ Valla ben bu parçayı dinleyince alosun menejeri olmaya karar verddim  Zaten duyunca hemen dedim bu adam bir yıldızzz Bunun yanında Alosumuz çok iyi şiirde yazar bunların en önemlisi baktabul için yazdığı şiirdir Bu şiiri tanışma yerinin heryerinde görbilirsiniz ama ben yinede koyyum  
Baktabul çok eğlenceli…
Artık tüm TÜRKİYE bunu bilmeli 
Kaliteli, seviyeli, başka ne demeli…
Tüm DÜNYA bu forma girmeli…
Arkadaşlık burada, kardeşlik burda, dostluk burada…
Bilmediğin, aradığın her şey bu Formda…
Uğrayın arkadaşlar komedi, mizah burada…
Lakin kısa kesiyorum, kendini bul bu formda
Neyse bırakalım sarkıyı şiiri gelelim alosun net hayatına Alos hepimiz gibi bir baktabul manyağıdır Alos baktabulda büyük başarılar kazanmıştır Baktabulun ençok mesaj yazanı son aşkım'ı ilk egale eden insandır ve şuan 2 sıradadır Biz arkadaşlar arasında ona "mesaj makinesi 2" diyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz
_heart_ ALOS SENİ ÇOOOOK SEVİYORUZ_heart_
not;arkadaşlar ben bu yazıyı kesinlikle iz bırakanlara saygısızlık olarak değil sevdiğimiz bir arkadaşımızı sizlere tanıtmak için yazdım Saygılarımla 
|
|
|