Haftanın Konusu Sanal ALem...
Şimdi bu konuyla ilgili sayfalarca yazı bulmak bile mümkün ama bunu hazırcılığa yorduğum için yapmak istemiyorum tamam konuyla ilgili bir çok şey okurum ama sonuçta kendi fikrim benim için önemlidir
Şimdi sanal alem banal alem deyip beylik laflar etmeye gerek yok bence arkadaşlar yani sonuçta bunu seviyoruz onun için yapıyoruz yani şimdi burayı bir aile gibi düşünün sizin dediğiniz gibi sanal da olsa herkes yurdun değişik yerinden hatta yurt dışından olanlar bile var yani şimdi bu bizim sosyal hayatımızın içine kapanıklığımızın bir simgesimi bence hayır yani bu bilemiyorum bana göre mutluluğun paylaştıkça arttığı üzüntünün paylaştıkça azaldığı teorisinin bence açıklamasına çok iyi bir ortam
Yani hepimiz yurdun değişik yerlerinde değişik işlerle uğraşan değişik yaş grubuna değişik mesleklere sahip insanlarız ve burda konuştuğumuz insanları belki hiç göremiyeceğiz ama bu bizim sanal olduğumuzu karşıdakini öyle gördüğümüz anlamına gelmez aslında bu sanal alem sözü de bana çok yanlış geliyor sahtecilik arkadaşçılık dermiş gibi
|