Yalnız Mesajı Göster

Kuru Etli Kuru Fasulye

Eski 06-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuru Etli Kuru Fasulye




KURU ETLİ KURU FASULYE



Boşnak sofralarının, özellikle davetlerin vazgeçilmez yemeği Kuru etli kuru fasulye Boşnak mutfağının gözdeleri arasında





6 Kişilik


MALZEMELER

6 Avuç fasulye (1 gün suda bekletin)
2 Baş soğan
1 Çay bardağı zeytinyağı
1 Yemek kaşığı salça
Kuru et (göz kararı)
Tuz
Su

HAZIRLANIŞI

Düdüklü tencerede zeytinyağıyla salça ve doğranmış soğanları kavurun Kuru eti ve fasulyeyi ekleyip bir süre daha kavurun Kavurduktan sonra malzemeleri iki parmak geçecek kadar su ekleyin ve kuru etin tuz oranına dikkat edin eğer çok tuzluysa tuz eklemeyin düdüklüyü kapatıp 45 dakika kadar pişirin

AFİYET OLSUN





Alıntı Yaparak Cevapla