Konu
:
Kuru Etli Kuru Fasulye
Yalnız Mesajı Göster
Kuru Etli Kuru Fasulye
06-22-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuru Etli Kuru Fasulye
KURU ETLİ KURU FASULYE
Boşnak sofralarının, özellikle davetlerin vazgeçilmez yemeği
Kuru etli kuru fasulye Boşnak mutfağının gözdeleri arasında
6 Kişilik
MALZEMELER
6 Avuç fasulye (1 gün suda bekletin)
2 Baş soğan
1 Çay bardağı zeytinyağı
1 Yemek kaşığı salça
Kuru et (göz kararı)
Tuz
Su
HAZIRLANIŞI
Düdüklü tencerede zeytinyağıyla salça ve doğranmış soğanları kavurun
Kuru eti ve fasulyeyi ekleyip bir süre daha kavurun
Kavurduktan sonra malzemeleri iki parmak geçecek kadar su ekleyin ve kuru etin tuz oranına dikkat edin eğer çok tuzluysa tuz eklemeyin düdüklüyü kapatıp 45 dakika kadar pişirin
AFİYET OLSUN
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul