Konu
:
Chimichanga
Yalnız Mesajı Göster
Chimichanga
06-22-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Chimichanga
Chimichanga
MALZEMELER
4 kişilik
400 gr tavuk
2 adet yufka
1/2 çorba kaşığı margarin
1 su bardağı domates suyu
1 tatlı kaşığı salça
1 kahve fincanı un
1/2 su bardağı su
acı biber sosu
1/2 su bardağı krema
kırmızı biber
tuz
karabiber
200 gr kaşar peyniri rendesi
sıvı yağ
HAZIRLANIŞI
Tavuğu haşlayın ve soğuttuktan sonra didikleyin
Domates suyunu kaynatın
margarin, salça ve unu ekleyin
Karabiber, kırmızı biber, tuz ve suyuda ekleyip suyunu çekene kadar kaynatın
Tavuk parçalarını içine atın
Yufakaları bir tabak yardımıyla yuvarlak kesin
Kürdanla tutturarak yağda kızartın
Üzerini kaşar rendesiyle kaplayın ve fırına koyun
Kaşarlar eriyince fırından alın ve üzerlerine acı sos dökün
Birer çay kaşığı krema da koyun, kıvırcık salata ile doldurulmuş tabağa yerleştirin
Üzerine de tavuklu harçtan koyun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul