Konu
:
Sorpa
Yalnız Mesajı Göster
Sorpa
06-22-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sorpa
Malzemeler
500 gr kuşbaşı (kuzu eti)
1 adet orta boy soğan
1,5 yemek kaşığı un
Yarım demet taze soğanın yeşili
4-5 dal taze nane
1 ufak kase yoğurt
Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber
1 yemek kaşığı margarin
Yemeğin Tarifi
Bir tencerenin içine margarini koyun
Ufak ufak doğradığınız soğanları pembeleşene kadar bu yağda kavurun
Etleri ilave edip biraz daha beraber kavurun
Sonra içine bol su ilave edip etler yumuşayana kadar pişirin
Tuzunu ve karabiberini ekleyip ılınıncaya kadar bekleyin
Unu ve yoğurdu karıştırıp iyice çırpın
Karıştıra karıştıra etlerin üzerine ekleyin
Taze soğanın yeşilini ve nane yapraklarını doğrayıp içine karıştırın
Servis tabaklarına alıp, üzerine pul biberi serperek servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul