06-22-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sıcak Fasulye Salatası
Açıklama
Orta boy bir tavada yağın yarısını kızdıırn Soğanları ekleyip orta ateşte iki dakika kavurun Sarmısak, kırmızıbiber, taze fasulye, mantar ve sirkeyi ekleyin Ara sıra karıştırarak 5 dakika daha pişirin Malzemeler
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 orta boy soğan, ince doğranmış
1 diş sarmısak, dövülmüş
1 küçük kırmızıbiber, şerit şerit doğranmış
90 gr taze fasulye
60 gr kültür mantarı, dilimlenmiş
1 yemek kaşığı sirke
tuz
440 gr konserve fasulye
taze maydanoz, kıyılmış (servis için)
Tarifi
1 Orta boy bir tavada yağın yarısını kızdıırn Soğanları ekleyip orta ateşte iki dakika kavurun Sarmısak, kırmızıbiber, taze fasulye, mantar ve sirkeyi ekleyin Ara sıra karıştırarak 5 dakika daha pişirin
2 Konserve fasulyeyi süzüp iyice durulayın Sebzeleri kalan yağla beraber ekleyip aynı sıcaklığa gelene kadar karıştırın Maydanozu serpip servis yapın
|
|
|