Konu
:
Etli Bohça Börek
Yalnız Mesajı Göster
Etli Bohça Börek
06-22-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Bohça Börek
Süre
60 dk
Kaç Kişilik
8
Yöntem
8 Adet kare milföy hamuru
500 gr bonfile
8 Tatlı kaşığı kaşar peyniri rendesi
2 Adet domates
1 Adet soğan
1
5 Çorba kaşığı tereyağı
1 Tatlı kaşığı susam
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
Soğan ve domatesleri soyup, küçük küçük doğrayın
Tereyağını tencerede eritip soğanı hafifçe kavurun
Domatesi ilave edip, karıştırın
Etleri ekleyin, suyunu salıp çekene kadar pişirin
Tuz ve karabiber serpin
Tencereyi ateşten alın
İçinden etleri çıkarın ve ayrı bir kaba alın
Etleri küp küp doğrayın
Milföy hamurlarının herbirine sırasıyla biraz et, domatesli sos ve kaşar peyniri rendesi ilave edin
Bohça şeklinde katlayın
Hazırladığınız börekleri fırın tepsisine dizip, üzerlerine susam serpin
Önceden ısıtılmış 170 dereceli fırında kızarıncaya kadar pişirin
Sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul