Konu
:
Milföy Çanağı
Yalnız Mesajı Göster
Milföy Çanağı
06-22-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföy Çanağı
Süre
50 dk
Kaç Kişilik
5
Yöntem
5 Adet milföy hamuru
Yarım kilo koyun kuşbaşı
2 Adet soğan
3 Adet domates
1 Su bardağı haşlanmış bezelye
100 gr margarin
Hazırlanışı
Yemeklik olarak doğranmış soğanı 100 gr margarinde kavurun
Ardından eti ilave edin
Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişirin
Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyin
5 Adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırın
Kaselerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin
Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul