Yalnız Mesajı Göster

Milföy Çanağı

Eski 06-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföy Çanağı




Süre 50 dk Kaç Kişilik 5 Yöntem


5 Adet milföy hamuru
Yarım kilo koyun kuşbaşı
2 Adet soğan
3 Adet domates
1 Su bardağı haşlanmış bezelye
100 gr margarin

Hazırlanışı
  • Yemeklik olarak doğranmış soğanı 100 gr margarinde kavurun
  • Ardından eti ilave edin
  • Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişirin
  • Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyin
  • 5 Adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırın
  • Kaselerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin
  • Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla