Konu
:
Pirinçli karamel
Yalnız Mesajı Göster
Pirinçli karamel
06-22-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pirinçli karamel
MALZEMELER
1 bardak Amerikan Pirinci
1 su bardağı süt
1 paket vanilyalı puding
1 çay bardağı toz şeker
1 çorba kaşığı kakao
100 gr
çilek
1 adet elma
1 çay bardağı su
HAZIRLANIŞI
Önce pirinci bir tencerede diriliğini kaybetmeyecek şekilde haşlayın ve suyunu süzün
Ayrı bir tencerede sütü biraz kaynatın
İçine vanilyalı puding ve şekerini ekleyin
Pirinci de ekleyip koyulaşana kadar karıştırın
Koyulaşınca bunu kaselere boşaltıp buzdolabında soğumaya bırakın
Bir kasenin içinde su ve kakaoyu karıştırın
Soğumuş olan karamelinizi servis tabağına alt üst ederek alın
Üzerine hazırlanmış olan kakaolu karışımdan dökün
Üzerini elma ve çilek dilimleriyle süsleyerek
servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul