Konu
:
Çilekli Tavuk Göğsü
Yalnız Mesajı Göster
Çilekli Tavuk Göğsü
06-22-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çilekli Tavuk Göğsü
MALZEMELER
1/2 paket margarin
3 fincan un
1 litre süt
8 yemek kaşığı şeker
vanilya
üstü için:
1/2 kg çilek
2,5 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı nişasta
HAZIRLANIŞI
Margarini ve unu kavurun daha sonra şekeri ve sütü yavaş yavaş ilave ederek kaynayıncaya kadar sürekli karıştırıp ocaktan alın
25 dakika kadar mikserle çırpın, son olarak vanilya ekleyin 5 dakika kadar daha çırpın
üstü için: Çilekleri makineden geçirerek ezin içine şeker ekleyerek pişirin bu sırada 1 yemek kaşığı nişastayı sulandırıp eriterek çileğe yavaş yavaş karıştırarak ekleyin
Kaynadıktan sonra bu karışımı tavuk göğsünün üzerine dökün, soğumaya bırakın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul