Konu
:
Hintpare
Yalnız Mesajı Göster
Hintpare
06-22-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hintpare
Malzemeler
2 Adet yumurta
250 Gr
Margarin
½ çay bardağı toz şeker
½ çay bardağı hindistan cevizi
Kabartma tozu
Vanilya
Yeterince un
Şerbet İçin
3 su bardağı şeker
3 su bardağı su
½ limon suyu
Hazırlanışı:
Margarin ve şeker krema haline gelinceye kadar çırpılır
Diğer malzemeler içine eklenerek elde yoğrulur
Ceviz büyüklüğünde yuvarlatılarak ortalarına 170 derecede pembe olana kadar pişirilir
Şerbet daha önceden kaynatılarak soğumaya bırakılır
Daha sonra sıcak kurabiyelerin üzerine soğuk şerbet dökülür
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul