Konu
:
Serdar Bilgili ( 1963)
Yalnız Mesajı Göster
Serdar Bilgili ( 1963)
07-12-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Serdar Bilgili ( 1963)
Kahramanmaraş'lı bir ailenin çocuğu olarak 1963 yılında İstanbul'da dünyaya geldi
İlk ögretimini Ataköy İlkokulunda, orta ve lise ögretimlerini ise Robert Kolej'de tamamladı
Yüksek ögretimi için Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) giden Bilgili, Redlands Üniversitesi'nde (Redlands, California) İşletme dalında eğitim gördü
ABD'deki eğitimini tamamladıktan sonra, 1983 yılında Viyana'da Birleşmiş Milletler'de bir sene staj yapti
1984 yılında Türkiye'ye dönüp iş hayatına atılan Bilgili'nin hali hazırda tekstil, inşaat ve turizm alanlarında faaliyet gösteren şirketleri bulunmaktadır
Serdar Bilgili'nin BJK'daki yöneticilik kariyeri ise 1992 yılında BJK Yönetim Kurulu'na seçilmesiyle başladı
1992-98 yılları arasında aralıksız olarak Süleyman Seba başkanlığındaki BJK Yönetim Kurullarında görev alan Bilgili, bu süre zarfında Genel Sekreterlik ve Basın Sözcülüğü görevlerinde bulundu
Aktif olarak fotografçılıkla ilgilenen Bilgili, bugüne kadar ABD'de iki, Türkiye'de iki olmak üzere toplam dört fotoğraf sergisi açtı
Lise döneminde aktif olarak voleybol oynayan Bilgili şimdi ise boş zamanlarında tenis ve tae-bo sporlarını yapmaktadır
Evli olan Bilgili bir kız çocuk babasıdır
Serdar Bilgili İngilizce ve Almanca bilmektedir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul