Konu
:
Erişte Pilavı
Yalnız Mesajı Göster
Erişte Pilavı
06-22-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Erişte Pilavı
MALZEMELER
2 su bardağı fırınlanmış erişte
Yarım çay bardağı pirinç
3 yemek kaşığı tereyağı
Yeteri kadar tuz
HAZIRLANIŞI
Beş su bardağı suyu kaynatıp içine tuz atın
Pirinçleri yıkadıktan sonra bu suya ilave edin
5-6 dakika pirinçleri pişirin
Suya erişteyi ilave edin
Suyunu çektirerek pişirin
Tereyağını tavada kızdırıp erişteye dökün
Yarım saat demlendirdikten sonra servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul