Konu
:
Sehriye Pilavi
Yalnız Mesajı Göster
Sehriye Pilavi
06-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sehriye Pilavi
MALZEMELER
2 adet kırmızı sivri biber
1 adet domates
Et veya tavuk
Şehriye
Tuz
HAZIRLANIŞI
2 adet kırmızı sivri biber ve 1 adet domates, küçük küçük doğranıp yağda kavrulur
Üzerine pişmiş parça et veya tavuk parçaları eklenir
Başka bir tencerede 1 su bardağı şehriye yağda kavrulur
Önceki malzemelerle birleştirilir
Üzerine birbuçuk su bardağı et suyu veya tavuk suyu konularak ve tuz da eklenerek hiç karıştırmadan kendi halinde pişirililir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul