Konu
:
Sazak Pilavı
Yalnız Mesajı Göster
Sazak Pilavı
06-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sazak Pilavı
MALZEMELER
100 gr ciğer
3 su bardağı su
4 adet yeşil soğan
bir tutam taze nane
2 su bardağı pirinç
1 çay firıcanı Antep fıstığı
et suyu
tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Pirinci tuzlu suda onbeş dakika ıslatın
Bir tencerede yağı eritip
minik minik doğranmış ciğerleri kavurun
Pirinci süzüp, ilave edin
On dakika kavuıun
Doğranmış soğan, nane,fısıtk, tuz ve karabiberi
karıştırın
3-4 dakika daha kavurup, suyunu ilave edin
Pirinç suyunu çekene kadar pişirin
Dinlendirip, servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul