Konu
:
Patlıcanlı Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Patlıcanlı Pilav
06-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Patlıcanlı Pilav
MALZEMELER
2 su bardağı pirinç
1 kg kuşbaşı et
1 kg patlıcan
domates
soğan
HAZIRLANIŞI
Soğan ve bol domatesle pişirdiğiniz eti, orta boy bir tencerenin dibine yayın
Patlıcanları soyun, boylamasına dörde bölüp, kızartın ve etin üzerine yayın
Yıkadığınız pirinçleri, patlıcanların üzerine koyup, bir su bardağı su veya etsuyu takviyesiyle pişirin
Ters çevrip başka bir tepsiye alın, sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul