Konu
:
Kestaneli Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Kestaneli Pilav
06-21-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kestaneli Pilav
MALZEMELER
250 gr kestane
4 su bardağı su
tavuk veya etsuyu
2 su bardağı pirinç
iki çorba kaşığı tereyağ
tuz
HAZIRLANIŞI
Kestaneleri dağılmayacak kadar haşlayın
iç ve dış kabuklarını soyup fındık iriliğinde doğrayın
İki su bardağı bardak pirinç, dört su bardağı su ve tuzla bir pilav hazırlayın
Pilav suyunu çekince doğranmış kestaneleri katıp, beraberce demlendirin
Biraz kanştırıp, servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul