Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Geliyorlar- (İlluminati Kartları)

Eski 06-20-2012   #6
karamela

Cevap : Geliyorlar- (İlluminati Kartları)

Hollywood’un çoğu illuminati’ye teslim olmuş durumda Ancak az da olsa anti-illuminati projeler de var Aslında anti-illuminati tanımı biraz yanlış İyilik-kötülük mehdi-deccal savaşını konu alan filmler diyelim
The Matrix: Filmde mehdi(neo), mesih(morpheus) ile deccal’in(agent smith) savaşı bilim-kurgu yoluyla anlatılmış Birinci filmde Morpheus kurtarıcı olarak seçtiği Neo’ya bir seçenek sunuyor Sahte dünyanda yaşamaya devam mı edeceksin, yoksa benimle gerçek dünyaya mı geleceksin? Gerçek dünyadan kastı iyiyle-kötünün arasındaki mücadele Film iyilerin kazanmasıyla son buluyor
Yüzüklerin Efendisi: Burada mehdi-deccal öğelerini daha net görüyoruz mesih(gandalf), mehdi(frodo) ile deccal(saruman) ‘ın savaşı fantazi biçimiyle anlatılmış Burada dikkatimizi çeken bir başka nokta da sauron’un gözü Deccalin herşeyi gören tek gözünü temsil etmekte Filmin sonunda frodo kötülüğü simgeleyen yüzüğü yok ediyor
Star Wars: Bu filmde de iyiyle-kötü arasındaki savaş çok net anlatılmakta Darth sidius deccali temsil etmekte 3 filme kadar kim olduğu bilinmiyor Gizleniyor 3 filmde seçilmiş kişi olan Anakin Skywalker’ı kendi tarafına çektikten sonra kendini açıklıyor Filmin sonunda Darth Vader(Anakin Skywalker) ne kadar kötülüğe hizmet etse de oğlu sayesinde kötü lordu öldürüp galaksiye barışı getiriyor
Harry Potter: Seçilmiş kişi (mehdi) Harry Potter’ın deccali temsil eden Voldermort ile olan savaşını anlatmakta
Lost: Dünyanın en popüler televizyon dizilerinden olan lost’un son sezonu, yine yukarıda anlattığım filmlerdeki gibi iyilik-kötülük savaşı üzerine kuruluydu Aslında dizi son sezona kadar epey materyalist bir çizgide ilerliyordu Fakat son sezon ne olduysa işi dine çevirdiler Bunda da mesih(jacop), mehdi(jack) ile deccal(black smoke)’in savaşını anlatıyor Dizinin sonunda Jack black smoke’u öldürerek dünyaya kötülüğün yayılmasını engelliyor

Müzik Endüstrisi
Edit:Bu konuyla ilgili ayrıca bir yazı yazdım Yazıya devam etmeden önce mutlaka okuyunuz Okumak için tıklayınız

Gelecekte Ne Olacak?

Deccal her ne kadar dünyanın önemli bir kısmını ele geçirmiş olsa da, henüz dünyanın tek lideri olamadı Kendisini açığa çıkarmak için önünde hiçbir güç kalmamasını bekliyor Peki bu liderliğe nasıl ulaşacak Bu konuda iki teorim var
Sahte Uzaylı İstilası
Yukarıda, medyanın ve hollywood’un bizi sürekli uzaylı konusunda etki altına almaya çalışmasından bahsettim Peki bunu neden yapıyorlar İleride bir uzaylı istilası olunca çabuk adapte olalım, varımızla yoğumuzla Amerika’ya bizi kurtarması için yalvaralım diye
Ama ilginç nokta şu Ortada uzaylı falan olmayacak Benim seneryom şu:
Bugün biliyoruzki Hitler 2 dünya savaşında ufo benzeri hava araçları yapmayı başarmıştı O zamanın teknolojisiyle bu olay gerçekleştiriliyorsa bugün tam anlamıyla dairesel hava araçları yapılabilir İleri bir tarihte NASA açıklama yapacak Dünya dışında hayat olabilir diye Daha sonra dünya dışında hayat olduğu resmileşecek Ondan sonraki adım da uzaylılarla aramızda çıkan bir savaş Amerika kendi yaptığı ufoları dünyaya saldırtacak Sonra tıpkı o hollywood filmlerindeki gibi dünyanın liderliğini üstlenip bizi sözde kurtaracak Böylece dünyanın tek lideri konumuna gelecek
Peki bu olay ne zaman olur diyorsanız Ne zaman olacağını bilmiyorum ama 2012 bu olayın başlangıcı olabilir 2012 olayı Mayaların takvimine göre kıyameti simgeliyor Mayalar da satanist-pagan bir toplum Ayrıca medya ve hollywood sürekli kafamıza 2012′yi sokmak istiyor Ne olacak bilmiyorum ama 2012 için bir planları var
Bu konuda anti-illuminati’ci, barış insanı ve yürekten sevdiğim Michael Jackson da bir açıklama yapmıştı Ropörtajda diyorki “gezegeni koruyun, bundan 4 yıl sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” (4 yıl sonrası 2012′ye denk geliyor) Ropörtaj için: Michael Jackson warns of 2012 Illuminati conspiracy? - YouTube
Ayrıca bir başka dayanağım da, yukarıda bahsettiğim illuminati kartları Bir kartta uzaylı istilası gösteriliyor Yani demekki böyle bir planları var

Zombi Ordusu
Açıkçası bu teorimin gerçekleşeceğine pek inanmıyorum, yani inanmak istemiyorum O yüzden fazla uzatmayacağım Bir bilim dergisinde okuduğuma göre yeni ölmüş bedenlere adrenalin ve başka bazı hormanlar enjekte edilerek tepki vermesi sağlanabiliyormuş Yani gerçek olarak yaşamasa bile kaslarını çalıştırabiliyorlarmış Günümüzde modern tıbbın ne kadar ilerlediğini göz önünde bulundurursak, böyle birşey asla olamaz diyemeyiz
Bu teoriyi Metallica grubunun All Nightmare Long adlı şarkısına çektiği klipten ilham aldım Klip, kısa bir bilim kurgu filmi gibi izlemenizi öneririm: http://wwwyoutubecom/watch?v=S28LDft7cO4
Illuminati kartlarında bununla ilgili bir gönderme de var

Deccal’in Ölümü ve Altın Çağ
“İsa, deccali öldürdükten sonra iki kişi arasında düşmanlık kalmaz” – HzMuhammed
Bütün semavi dinlerin anlattığı deccal seneryoları aynıdır Tabiki ölüm kısmı da Buna göre; deccalin dünyaya hükmettiği zamanlarda Mesih(Hzİsa) dünyaya inecektir Mehdi’nin de yardımıyla deccale karşı bir anti yapılanma, iyilik harekatı başlatıcaklardır En sonunda Hzİsa deccali yani iblisi bizzat öldürüp bütün dünyaya barışı getirecektir (ki bu olay kıyametin son alameti) Hadislerde denildiğine göre deccal öldükten sonra dünyada suç, açlık, savaş gibi kötü olaylar yok olacaktır Çünkü bu olayların sebebi olan, insanları azdıran, sömüren iblis ve takımı tamamen yok olacaktır Dünya bir süre altın çağı yaşadıktan sonra kıyamet kopacaktır
Son

Bu yazıda size kendi fikirlerimi, çeşitli kaynaklar sunarak anlatmaya çalıştım Sizi ne derece etkiledi bilmiyorum Ama eminim ki, bundan sonra izlediğiniz filmlere, okuduğunuz haberlere, dinlediğiniz müziklere daha sorgulayıcı yaklaşacaksınız Bu bile önemli bir kazanımdır
Yazıyı okudum, ben de iyilerin yanında yer almak istiyorum, ne yapmalıyım diyorsanız Cevabını ben de bilmiyorum Mehdi bildiğim kadarıyla henüz dünyaya gelmedi (geldiyse de haberim yok) O yüzden şuan yapabileceğimiz tek şey, bu konuda daha çok insanı bilgilendirmek Ama şuna lütfen dikkat edin Sözde islamın liderliğini üstlenip (o ne demekse) deccalin devleti amerikadan beslenen insanlara temkinli yaklaşın
Yazıyı Allah’ın iblise söylediği bir sözle bitirmek istiyorum
65- “Şüphesiz, (gerçek) kullarım üzerinde senin hiç bir hâkimiyetin olmayacaktır Vekil olarak Rabbin yeter!”
Allah hepimizi o gerçek kullardan eylesin

alıntı
kaynak Deccal, Illuminati ve Yeni Dünya Düzeni

Alıntı Yaparak Cevapla